Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sneijder'e U21 tehdidi!

Sneijder'e U21 tehdidi!

Avrupa Ligi ön elemesi kadrosuna alınmayan Wesley Sneijder’e Başkan Dursun Özbek, sert çıktı: Sözleşmeni bizim istediğimiz şartlarda feshetmezsen, seni U-21 Takımı’na yollarız

Sneijder'e U21 tehdidi!

UEFA'ya gönderilen takım listesinde ismi bildirilmeyen Wesley Sneijder'e Galatasaray Yönetimi A Takım yolunu tamamen kapadı. Sneijder kadro dışı bırakılan diğer isimler De Jong ve Hakan Balta ile Florya'da idmanlara çıkmaya başladı. Slovakya kampını günübirlik ziyaret eden Başkan Dursun Özbek, teknik direktör İgor Tudor'a Sneijder konusunda geri adım atmayacaklarını söyledi. Başkan Özbek'in Hollandalı oyuncuya, "Sözleşmeni bizim istediğimiz şartlarda feshetmezsen seni U-21 Takımı'na yollarız'' restini çektiği öğrenildi.

10'UN ADI BELHANDA!

Galatasaray'da Sneijder'in giydiği 10 numaralı formanın UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında Belhanda'ya verilmesi, Hollandalı yıldızla kesin olarak yola devam edilmeyeceğinin kanıtı oldu. Faslı yıldız, dünkü hazırlık maçında da 10 numaralı formayı sırtına geçirdi ve penaltıdan bir de gol attı. Belhanda daha önce, "Wesley Sneijder ayrılırsa 10 numarayı isterim" demişti.

(Sabah)