Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sneijder'le 2018'e

Sneijder'le 2018'e

Galatasaray, Wesley Sneijder'e yeni sözleşme imzalattı.

Sneijder'le 2018'e

Hem mukaveleyi hem de ‘2018 Sneijder’ yazılı formayı imzalayan Wesley, “İstikrar futbolda çok önemli. Bu nedenle sözleşmemi uzattım, ikinci ailemi burada kuruyorum. Para benim için hep ikinci planda” dedi

SARI-kırmızılılarda dün Wesley Sneijder ile resmi sözleşme imzalandı... 3.5 sezondur G.Saray forması giyen ve sezon sonunda kontratı bitecek olan Hollandalı ile uzun süredir görüşmeler devam ederken iki taraf Başakşehir maçı öncesinde her konuda anlaşıp el sıkıştı. Yıldız oyuncu dün TT Arena’da başkan Dursun Özbek ve medya mensuplarının da yer aldığı bir törende 2018 sonuna kadar kontrat imzaladı.

HOLLANDALI’NIN her sezon için 3.2 milyon Euro ve maç başına da 20 bin Euro alacağı da KAP’a bildirilirken Sneijder, imzanın gecikmesine neden olan imza parası olarak ise 1.3 milyon Euro kazanacak.

İMZA töreninde 2018 yazılı formayı da imzalayan Sneijder şu sözlerle mutluluğunu paylaştı:

“PROFESYONEL bir oyuncu ve özellikle evli bir oyuncu için eşinin mutluluğu da önemli. Ben Yolanthe’ye bu konuda baskı yapmadım. Yolenthe, burada kalmaktan çok mutlu. O kulübü ve İstanbul’u çok seviyor. Hesapladığınız zaman 2018’de 34 yaşımda oluyorum. Futbolu o zaman bırakabilirim. Şu an öyle planlamıyorum ama o zaman geldiğinde neden olmasın. Belki futbolu G.Saray’da bırakabilirim.

Haberin Devamı

‘TAMAMEN HİSLERİM!’

İSTİKRAR bir futbolcu için çok önemli. Kariyerime bakıldığında Ajax’ta ve G.Saray’da en istikrarlı dönemlerimi geçirdim. İstikrar için en önemli şey burada mutlu olmanız. Bu yüzden G.Saray’la olan sözleşmemi uzattım. Bildiğiniz gibi çocuğum burada doğacak. Burayı da evim gibi hissediyorum.

İKİNCİ ailemi burada kuruyorum. Kimsenin aklına maddi anlamda bir şey gelmesin. Benim için para hep ikinci planda. Bu imza meselesinin uzamasının nedeni tamamen hislerle ilgili.”

‘Sizin için iyi olmayacak!’

“BUGÜN (Dün) Amsterdam’a uçacağım. Yarın milli takımla beraber olacağım. Hollanda da Türkiye de iyi takım ama biz kazanmak istiyoruz. Hollanda ile önümüzdeki iki maçı kesinlikle kazanmak istiyorum. Bu belki sizin için iyi olmayacak ama ben kazanmak istiyorum.”
‘Bir gün G.Saray’ı çalıştırabilirim’
“BU G.Saray’daki son imzam olmayacak. İnşallah 2018’in sonunda da G.Saray’da kalacağım. Futbolu bıraktığım zaman bir seçim yapmam gerekiyorsa hocalığı tercih ederim. Bir gün hoca olursam burada yardımcım da hazır. O da Mert (Çetin) olacak.”
'Eleştiriler şeffaflığımızdan!'
İMZA töreninde G.Saray Başkanı Dursun Özbek de açıklamalarda bulunurken eleştirilerin büyük bölümünün G.Saray’daki şeffaflıktan dolayı olduğunu söyledi. Eleştirilerin kendilerini rahatsız etmediğini ve faydalı olanları aldıklarının da altını çizen Özbek, şunları söyledi:
HAMZA Hoca bizim antrenörümüz, kendisiyle sözleşme yeniledik. G.Saray’da hiç tartışma olmaz diye bir durum yok, bu mümkün değil. G.Saray çok şeffaftır ve dolayısıyla da hoca ve bizimle ilgili olan eleştirilerin hepsini dikkate alıyoruz.
G.SARAY bir kurum ve G.Saray’a hizmet eden profesyoneller de yönetim kurulu tarafından takip edilecektir. Sporcular, teknik heyet ve yönetim bir arada çalışmak zorunda, en büyük hedefimiz de bu. Kenetlenmeliyiz.”

Haberin Devamı