Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sneijder'in kaderi çiziliyor

Sneijder'in kaderi çiziliyor

Cim Bom’da Başkan Dursun Özbek, Hollandalı yıldız ve menaceriyle bir kez daha görüşecek. Tudor’un kadroda istemediği tecrübeli futbolcu için ayrılık şartları masaya yatırılacak.

Sneijder'in kaderi çiziliyor

Galatasaray’daki geleceği artık yılan hikayesine dönen Wesley Sneijder’in kaderinin, önümüzdeki birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor. Önce teknik direktör İgor Tudor tarafından kamp kadrosuna alınmayan Sneijder, daha sonra Başkan Dursun Özbek’le yaptığı görüşmenin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenmanlara diğer kadrodışı oyuncular Hakan Balta, De Jong ve Cavanda ile birlikte devam eden Sneijder’le, en kısa zamanda bir görüşmenin daha yapılması planlanıyor.

5 milyon Euro kazanıyor

Görüşmeye yine Hollandalı yıldızın menaceri Guido Albers’in de katılacağı öğrenilirken, Tudor’un istemediği oyuncu için ayrılık seçenekleri masaya yatırılacak. Sözleşmesi 2018’de bitecek 33 yaşındaki yıldız futbolcu, bonuslar dahil Aslan’dan 5 milyon Euro kazanıyor. Sniejder bu parayı bırakmak istemezken, Cim Bom ise 10 numarasını da elinden aldığı oyuncudan, geçmişten gelen alacakları ve bonservisini verip kurtulmak istiyor.

Satma başkan!

Östersunds karşılaşmasını izlemek için İsviçre’ye giden Başkan Dursun Özbek’i, tıpkı onun gibi maçı izlemek için bu ülkeye giden Sarı-Kırmızılı taraftarlar yolda gördü. Hemen Özbek’in yanına giden taraftarlar, “Başkanım Snejder’i sakın satma. O bizim için çok değerli” dedi. Başkan ise bu sözleri tebessümle karşılayıp, yorumsuz bırakmayı tercih etti.

Haberin Devamı

(Fanatik)