Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sneijder'in yeni adresi belli oluyor!

Sneijder'in yeni adresi belli oluyor!

Tudor’un “Artık sistem onun üzerine kurulmayacak” dediği Sneijder, ABD ve Rusya’dan gelen tekliflere sıcak bakmaya başladı....

Sneijder'in yeni adresi belli oluyor!

Yeni sezon öncesi kadroda büyük bir yapılanmaya giden Galatasaray'da Wesley Sneijder'e yol gözüktü... Teknik direktör Igor Tudor'un "Artık sistem onun üzerine kurulmayacak" dediği Hollandalı yıldız çok ciddi bir şekilde ayrılığı düşünüyor. Menajeri Guido Albers aracılığıyla takımdaki son durumunu yönetimle görüşen Sneijder önümüzdeki hafta başında İstanbul'a gelecek ve Başkan Dursun Özbek ile görüşecek. Tudor'la yıldızı bir türlü barışmayan yıldız futbolcunun kaderi bu görüşmede netlik kazanacak. Fakat Sneijder'in artık kulüpte istenmediğini düşündüğü ve bu nedenle kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği gelen bilgiler arasında.

EN CİDDİ TALİBİ RUSYA'DAN ZENIT

SNEIJDER'e şu ana kadar en ciddi ilgi Zenit'ten gelmiş durumda... Teknik direktörlüğe Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Roberto Mancini'yi getiren Rus kulübü, menajer Guido Albers ile temas sağladı. Zenit de önümüzdeki günlerde bonservis pazarlıklarına başlayacak. Ayrıca ABD'den iki kulübün de Sneijder'le ilgilendiği belirtiliyor. Hollandalı yıldızın eşi Yolanthe'nin de İstanbul'dan ayrılmaları durumunda ABD'ye gitmek istediği öğrenildi..

Haberin Devamı

(Takvim)