Gazete Vatan Logo
Galatasaray Son Aslan Feghouli!

Son Aslan Feghouli!

G.Saray’da bu hafta transfer uçaklarına bir yenisi daha ekleniyor!

Son Aslan Feghouli!

Cezayirli oyuncu, alacakları konusunda sonunda West Ham ile uzlaştı. Tarafların anlaşması sonrasında G.Saray da uzun süredir beklediği yeni yıldızına kavuşmak için geri sayıma başladı. Feghouli 1-2 gün içinde İstanbul’da olacak.

G.SARAY, haftalardır devam eden Sofiane Feghouli transferinde sona geldi... Cezayirli oyuncu kulübü West Ham United ile aradaki buzları eritti ve artık İstanbul’a gelip imza atmaya hazır hale geldi.

DAHA önce G.Saray ile West Ham arasında süren pazarlıklarda 4.5 milyon Euro’ya anlaşma sağlanmıştı. Sarı-kırmızılılar ayrıca oyuncu ile de görüşüp her konuda el sıkıştı. Fakat bu transferdeki çıkmaz Feghouli ile İngiliz kulübü arasında yaşandı ve olan da G.Saray’a oldu. 27 yaşındaki oyuncunun West Ham ile yaptığı anlaşmadan doğan alacaklarını kulüp vermeye yanaşmayınca Feghouli de rest çekip gitmeyi kabul etmedi. İki taraf arasındaki görüşmelerin uzaması, G.Saray’ın da bu transferi sonuçlandıramamasına sebep oldu.

ARTIK PÜRÜZ KALMADI

ANCAK uzun süredir yapılan görüşmelerin ardından taraflar anlaşınca G.Saray da hedefine ulaştı. Feghouli, İngiliz ekibi ile yollarını ayırmayı kabul ederken oyuncunun 1-2 gün içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Süper Lig’in ilk haftasındaki Kayseri maçında oynaması beklenmeyen Cezayirli oyuncunun takımla çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayıp 2. haftadaki Osmanlıspor deplasmanında sahada olması bekleniyor.

Haberin Devamı