Gazete Vatan Logo
Futbol Şok iddia

Şok iddia

Arda Turan eşofmanını çekip şaka yapmak isteyen sevgilisini tokatladı

Galatasaray'ın parlayan yıldızı ve yeni sezonda kaptanlığın teslim edildiği Arda Turan, 700 bin TL'ye aldığı 34 AT 0110 plakalı Aston Martin marka otomobiliyle önceki akşam Kuruçeşme'deki Aşşk Cafe'ye geldi. İddiaya göre mekânda arkadaşı Eda ile eğlenen Turan gecenin sonuna doğru kız arkadaşıyla şakalaşmaya başladı. Etraftaki şaşkın bakışlara aldırmadan sevgilisiyle el şakaları yaparak eğlenen ikili bilinmeyen bir nedenden tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetiyle sinirlenen Eda isimli genç kadın, ünlü futbolcunun eşofmanını aşağı indirmek isteyince olanlar oldu. Bu harekete çok sinirlenen Turan kalabalığa aldırış etmeden Eda'ya tokat attı ve mekânı terk etmek için dışarıya yöneldi. Ancak kız arkadaşı, ünlü futbolcuyu kolundan tutarak gitmesini engellemeye kalktı. Arda Turan bu sefer arkadaşını, saçlarından tutarak itti ve mekânı hışımla terk etti.

'AYAK ÜSTÜ ŞAKALAŞTIK'

Çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin, Acun Ilıcalı'dan satın aldığı yeni otomobiliyle ilgili sorularına cevap vermeden kafeden ayrılan Arda'nın suratından düşen bin parçaydı. Genç futbolcu gittikten bir süre sonra kız arkadaşı, yakın arkadaşlarının yardımıyla dışarı çıktı ve yüzünü saklayarak, hiçbir şey olmamış gibi davranarak evinin yolunu tuttu. Telefonla görüştüğümüz Arda Turan ise kız arkadaşına tokat attığı iddialarını yalanlayarak, şöyle konuştu: "Hayatımda bir kadına el kaldıracak bir adam değilim. Eda benim eski kız arkadaşım. Aşşk Cafe'ye geldiğimde kendisiyle orada karşılaştım. Ayaküstü sohbet ettik ve iki eski arkadaş olarak sadece şakalaştık. Aramızda itişip kakışma diye bir şey olmadı."

SAHA DIŞI EYLEMLERİ

Arda Turan'ın adı sık sık saha dışındaki eylemleriyle de gündeme geliyor. İşte bu olaylardan bazıları...
Eski sevgilisi Nazlı Öztürk'le çekilen fotoğrafları internet sitelerinde yer aldı. Turan, fotoğrafları dağıtanı mahkemeye vereceğini söyledi.

Cezalı olduğu için Galatasaray'ın Hacettepe ile oynadığı maçta forma giyemedi. İzin alıp, aynı gün Paris'e gitti. Striptiz kulübünde görülen futbolcu, Hacettepe'ye yenilen Galatasaray taraftarlarının tepkisiyle karşılaştı. Paris dönüşü Atatürk Havalimanı'nda bir yolcu ile özel güvenlik görevlisi arasındaki kavgaya karıştığı iddia edildi. Turan, arkadaşlarının kavga ettiğini ve kendisinin onları ayırdığını söyledi.

- Sabah -

Haberin Devamı