Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Şok sözler! "Fenerbahçe iddiasına gülüyorum"

Şok sözler! "Fenerbahçe iddiasına gülüyorum"

Wijnaldum, Liverpool'dan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini ifade ederken, Türkiye dedikodularını komik bulduğunu söyledi.

Şok sözler! "Fenerbahçe iddiasına gülüyorum"

Liverpool'un Hollandalı orta saha oyuncusu Georginio Wijnaldum'un Merseyside ekibinden bir yere ayrılmaya niyeti yok.

Jürgen Klopp'un ekibinin Naby Keita ve Fabinho gibi orta saha oyuncularını kadrosuna katması, Wijnaldum'un takımdan ayrılacağı iddialarını beraberinde getirmişti. 27 yaşındaki futbolcuyla adı anılan kulüplerin başında ise, oyuncunun eski antrenörü Phillip Cocu'nun çalıştırdığı Fenerbahçe geliyordu.

Wijnaldum, aralarında Goal muhabiri Neil Jones'un da yer aldığı basın mensuplarının bu konudaki sorularına net bir yanıt verdi.

"Bu tamamen bir medya spekülasyonuydu. Bu habere gülüyorum! Belki teknik direktör Phillip Cocu olduğu için ve ben kendisiyle PSV'de iki yıl çalıştığım için Türkiye'ye gideceğimi yazdılar. Böyle bir bilgiyi medyaya kim verdi bilmiyorum ama ben vermedim!" sözlerini kullandı.

"Kulüpten ayrılma talebinde bulunmadım"

İlk 11'deki yerini kaybedeceği endişesiyle Liverpool'dan ayrılmak istediği yönündeki haberleri eleştiren Wijnaldum, "Ben kulüple bu konuda bir görüşme bile yapmadım! İnsanlar dışarıdan bakınca, 'Liverpool oyuncu satın alıyor, demek ki eskiler takımda kalmayacaklar' diye düşünüyorlar. Halbuki Liverpool her zaman iyi oyuncular alıyor. Elindeki oyuncular iyi olsa bile transfere devam ediyor. Bu normal bir şey. Çünkü Liverpool büyük bir kulüp." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Wijnaldum, 2017-18 sezonunda Mohamed Salah ve Roberto Firmino'nun ardından Liverpool'da en çok süre bulan futbolcuydu.

Goal.com