Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sol açıkta Lens!

Sol açıkta Lens!

Güneş, cezalı Babel’in yokluğunda Lens’i oynatacak.

Sol açıkta Lens!

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, kırmızı kart cezalısı Ryan Babel’in yokluğunda pazartesi günü formayı takımın bir başka Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens’e verecek. Bu sezonun geride kalan bölümünde 29 yaşındaki futbolcudan istediği verimi alamayan tecrübeli çalıştırıcı, öğrencisiyle bir görüşme yaparken “Takımın sana ihtiyacı var. Çok önemli bir maça çıkacağız. Kendini gösterme zamanın geldi. Ben, takım arkadaşların ve taraftarlar senin yanında, herkes sana ve yeteneklerine güveniyor. Elinden geleni yap” dedi.

Babel’e 2 maç ceza!

BEŞİKTAŞ’IN G.Birliği maçında Ahmet İlhan’a yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören oyuncusu Ryan Babel, PFDK tarafından 2 maçla cezalandırıldı. Tecrübeli oyuncu, Medipol Başakşehir ve Teleset Mobilya Akhisar karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

Cenk, haftanın oyuncusu adayı

ŞAMPİYONLAR Ligi’nin 3. haftasında Beşiktaş’ın Monaco’yu deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşmada takımın 2 golüne de imzasını koyan Cenk Tosun, haftanın futbolcusu adayları arasında yer aldı. UEFA’nın internet sitesinde yer alan ankette, 26 yaşındaki santrforun yanı sıra Barcelona’dan Lionel Messi, M.United’dan Marcus Rashford, Chelsea’den Eden Hazard, PSG’den Neymar, Liverpool’dan Mohamed Salah, R.Madrid’den Cristiano Ronaldo ve S.Mos-
kova’dan Quincy Promes de aday gösterildi.

Haberin Devamı