Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sol bekin kaderi seçime bağlı

Sol bekin kaderi seçime bağlı

Teknik direktör Fatih Terim, tüm sol bek adaylarını tek tek inceleyip kriterlerine göre adayları belirliyor. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi de seçimi kazandıktan sonra bu transferi bitirmek için gün sayıyor.

Sol bekin kaderi seçime bağlı

DEVRE arasında sarı-kırmızılıların ilk hedefi sol beke bir takviye yapmaktı... Göreve geldiği andan itibaren sol bek eksiğinin altını çizen ve “sol ayaklı sol bek istiyorum” diyerek de hedefi ortaya koyan Fatih Terim, kendisine önerilen adayları da tek tek inceliyor. Juventus’un Kwadwo Asamoah’ı devre arasında bırakmak istememesi sonrasında alternatiflere yönelen sarı-kırmızılılar şu ana kadar da resmi bir hamle yapamadı.

BU bekleyişte ise en önemli detay G.Saray’daki başkanlık seçimi. Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz arasında geçecek olan başkanlık yarışı öncesinde herkes seçime odaklanmış durumda. 20 Ocak’ta başkanlık koltuğuna yeniden oturması halinde Özbek transfer için de düğmeye basacak.

FATİH Terim, tek tek tüm adaylar üzerinde dururken her detayı da yakından inceliyor. Kurmayları ile birlikte sol bekte ikinci yarıda etkili bir isim bulmak isteyen İmparator, adayların sadece maç performanslarını değil sakatlık, saha dışı hayatı gibi detayları da yakından takip ediyor.

GELECEK PLANI

SARI-kırmızılı takım ile gelecek planlarını yapan ve iyi bir sol bek ile en az 3 sene bu bölgede sorun yaşamak istemeyen Terim, bunun için çalışırken resmi hamle için de seçimi bekliyor.

Haberin Devamı

DURSUN Özbek, yeniden başkanlık koltuğuna oturması ile birlikte Terim’in onay verdiği oyuncular üzerine yoğunlaşılacak ve bir hafta içinde sol bek transferi bitirilecek.

Takım içinden alternatif üretiliyor
SARI-kırmızılılar sol bek transferi için çalışsa da teknik heyet de eldeki imkanlara göre alternatif üretmeye çalışıyor. Latovlevici’den istediği performansı kampta da göremeyen Terim buna rağmen oyuncuyu ile yakından ilgileniyor. Ayrıca Terim’in yeniden kadroya aldığı Hakan Balta’yı da zaman zaman sol bekte kullanması ihtimaller dahilinde.