Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Soldado'dan sözleşme açıklaması

Soldado'dan sözleşme açıklaması

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado, idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Deneyimli futbolcu yaptığı açıklamada, "Sözleşmemde oynadığım maç sayısına göre uzama maddesi var ancak kalan maçlarda bunun gerçekleşmesi mümkün gözükmüyor" dedi.

Soldado'dan sözleşme açıklaması

Fenerbahçeli Roberto Soldado, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada sezon sonunda bitecek sözleşmesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Soldado sözleşmesinde oynadığı maç sayısına göre uzama maddesi olduğunu ancak kalan maçlarda bunun mümkün gözükmediğini belirtti.

Soldado'nun sözleri şöyle:

Milli maç arasında ligin kalan haftalarına en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren İspanyol futbolcu, "Ligin kalan haftalarına kendimizi hazırlamak için güzel bir hafta bizi bekliyor. Kalan maçlara hazırlanıyoruz. Milli takım'da olan arkadaşlarımız da umarım en sağlıklı bir şekilde geri dönerler" şeklinde konuştu.

"Sözleşmemin uzaması mümkün gözükmüyor"

Sezon sonunda bitecek sözleşmesi hakkında konuşan Soldado, "Herhangi bir konuşma olmadı. Benimle iletişime geçilirse oturup değerlendirilir. Sözleşmemde oynadığım maç sayısına göre uzama maddesi var ancak kalan maçlara bakarsak sözleşmemin uzaması mümkün gözükmüyor" dedi.

"Ersun hocayla hayat buldum"

Ersun Yanal'la birlikte yeniden hayat bulduğunu belirten golcü oyuncu, "Sezon başında buradan keyif alamıyordum. Ersun hoca geldiğinden beri keyif alıyorum. Ersun hocayla birlikte hayat buldum. Ailem de şu an burada mutlu. Geleceğimle ilgili kararı onlarla birlikte vereceğim. Sezon sonuna kadar elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışacağım" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı