Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Soldado: Memnun değilim!

Soldado: Memnun değilim!

SEZONUN ilk yarısında beklenen katkıyı sağlayamasa da kumaşının kalitesini belli edecek icraatlara imza atan Soldado, Antalya kampında düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Soldado: Memnun değilim!

Kampta yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veren İspanyol forvet, hedefleriyle de alakalı olarak şu ifadeleri kullandı:

“SEZON başında çok zorlandık ve istenilen seviyeye ulaşamadık. Kendimizi iyi hissetmiyorduk ve kafalarda soru işaretleri vardı. Ancak sonraki dönemde çok daha iyi bir seviyeye geldik. Özgüvenimiz de yükseldi. Şampiyonluk yarışının içinde olacağımızı Göztepe maçıyla göstermek istiyoruz.

SEZON başında yeni bir takım kuruldu. Çok sayıda oyuncu geldi ve gitti. Uyum sürecinde de bu anlamda zorluklar oldu. Takım arkadaşlarımızı ve kulübümüzü tanımak zorundaydık. İstediklerimizi sahaya yansıtmak zaman aldı. Ancak ilk yarının son bir buçuk aylık döneminde takım rayına oturdu ve zamanla özgüvenimiz arttı. Daha iyi oynamaya başladık. Umuyorum ki üzerine katarak ilerleriz. 40 puanlık bir hedefimiz var ve bu puanları alıp hedefimize ulaşmak istiyoruz.

‘MEMNUN DEĞİLİM!’

İYİ bir hafta geçiriyoruz. Böyle çalışmalara ihtiyaç var. En iyi şekilde çalışıyoruz. İki kulvarda mücadelemiz devam ediyor. Kupada ve ligde en iyi noktaya ulaşmak istiyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz. Kişisel performansımdan kesinlikle memnun değilim. Buraya oynamaya, takım için önemli olmaya geldim. Şu ana kadar bunu başaramadım. Ligin 2. yarısında hedefim takım için daha faydalı olmak ama takımın hedeflerini her şeyden öne koydum. Şampiyon olmak için benim kulübede oturmam gerekecekse oturmayı tercih ederim. Saha içinde takıma faydalı olup, şampiyonlukta pay sahibi olmak amacındayım.”

Haberin Devamı

‘Enes çok çalışkan Cenk’in işi zor’
“ENES ile kısa bir süre çalıştık ve fizik olarak güçlü. Adaptasyon sürecine ihtiyacı vardı. Gelecekte Villarreal için önemli bir oyuncu olacaktır. Mütevazı ve çalışkan bir oyuncu. Büyük bir kulüpte oynuyor.
CENK Tosun’a da başarılar diliyorum. Adaptasyon sürecine ihtiyacı var ve İngiltere’ye uyum sağlamak kolay değil. Zor bir lig İngiltere ve ona bol şanslar diliyorum. Umuyorum her şey iyi gider. Güzel bir lige gitti.”