Gazete Vatan Logo
Galatasaray Son Aslan Asamoah!

Son Aslan Asamoah!

G.Saray, transferde dur durak bilmedi; Kwadwo Asamoah'ı da kadrosuna kattı.

Son Aslan Asamoah!

Juventus’un tüm masa başı oyunlarına rağmen pes etmeyen G.Saray, İtalyan ekibini 4.7 milyon Euro’ya ikna etti. Ganalı oyuncunun “G.Saray’ı istiyorum” sözleri görüşmelere damga vururken Asamoah ile 4 yıllık anlaşma yapıldı.

G.SARAY aylardır peşinden koştuğu Kwadwo Asamoah’ı kadrosuna katmayı başardı... Juventus ile süren pazarlıklarda İtalyan ekibi dün öğlen saatlerinde “G.Saray’ın teklifi çok geç geldi, satmayı düşünmüyoruz” diyerek fiyat yükseltmek istedi. İtalyan kulübü 28 yaşındaki oyuncuyu bırakmak istemeyince sarı-kırmızılılar bir kez daha fiyat arttırdı ve teklifi 4.7 milyon Euro’ya yükseltti.

SARI-kırmızılılar teklif yükseltirken diğer tarafta ise Kwadwo Asamoah da Juventus’ta kalmak istemediğini ve G.Saray’a gitmek istediğini kulüp yetkililerine iletti. G.Saray’ın 4.7 milyon Euro’ya kadar çıkmasının ardından Juventus da artık geri adım atıp oyuncuyu bırakmaya razı oldu.

TUDOR ISRARLA İSTEDİ

TRANSFER döneminin başından itibaren yaptığı hamlelerde takımın çehresini tamamen değiştiren ve yepyeni bir kadro kuran sarı-kırmızılılar Asamoah transferi ile zincirin de son halkasını tamamlamış oldu. Kariyeri boyunca hem sol bekte hem de merkez orta saha olarak görev yapan Ganalı oyuncu, sarı-kırmızılı kulüpte ağırlıklı olarak sol bekte oynayacak.

Haberin Devamı

TEKNİK direktör Igor Tudor’un ısrarla istediği oyuncuların başında gelen Asamoah’ın iki farklı mevkide oynaması da teknik heyetin elini bir hayli güçlendirecek. Asamoah ile 4 yıllık anlaşmaya imza atılırken oyuncunun da kısa süre içinde gelerek takıma katılması bekleniyor.