Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Son dakika Beşiktaş haberi | İşte Beşiktaş'ın yeni golcüsü

Son dakika Beşiktaş haberi | İşte Beşiktaş'ın yeni golcüsü

Forvet hattını deneyimli bir golcüyle güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın dev forvetle prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Son dakika Beşiktaş haberi | İşte Beşiktaş'ın yeni golcüsü

Devre arası transfer çalışmalarında şu ana kadar somut adım atamayan ve takım harcama limitleri konusunda TFF Tahkim Kurulu’na yaptığı başvurudan olumlu sonuç bekleyen Beşiktaş tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyor. Şampiyonluk hedefine ulaşmak için kadroyu mutlaka takviye etmek isteyen siyah-beyazlılar boş durmuyor.

Prensip anlaşmasına vardılar

Takımdaki forvet eksikliği nedeniyle bu konuda önemli bir hamle yapıldı. Şu anda Suudi Arabistan’da Al-İttihad takımında oynayan Sırp forvet Aleksandar Prijovic ile prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.

Sözlü aldılar

Siyah-beyazlıların, Avrupa’ya geri dönmek isteyen 29 yaşındaki golcüyle görüşmeler yaptığı ve sözlü bir anlaşma sağladığı belirtildi. Sırbistan Milli Takımı’nda da zaman zaman görev alan tecrübeli futbolcunun, Beşiktaş’a gelmeye istekli olduğu ifade edildi.

10 milyon euro bonservis bedeliyle gitti

Geçen yıl 10 milyon euro bonservis karşılığında gittiği Al-İttihad kulübüyle 2023’e kadar sözleşmesi bulunan Prijovic için önceliğin kiralık anlaşma olduğu dile getirildi. Satın alma opsiyonun yer alacağı anlaşmanın süresinin de 1.5 yıl olacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Boluspor'da da forma giymişti

Ancak şu anda TFF’nin açıkladığı takım harcama limitleri konusunda çalışmalar yapan ve Teknik Direktör Abdullah Avcı’yı da bu konuda sürekli bilgilendiren yönetim, ilk olarak maddi konuları çözmek istiyor. Devre arası transfer dönemi bitene kadar harcama limitleri konusunda bir mesafe kat edilirse Aleksandar Prijovic’in hızlı bir şekilde takıma kazandırılması planlanıyor. Sırp forvet 2014-2015'te Boluspor'da da forma giymişti. (Milliyet)

Son dakika Beşiktaş haberi | İşte Beşiktaşın yeni golcüsü