Gazete Vatan Logo
Konya Spor SON DAKİKA! Süper Lig'de flaş ayrılık

SON DAKİKA! Süper Lig'de flaş ayrılık

Atiker Konyaspor yönetimi, 1-0 sonuçlanan Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayırma kararı aldı.

SON DAKİKA! Süper Lig'de flaş ayrılık

Spor Toto Süper Lig'de son sıralardan kurtulamayan Atiker Konyaspor, bugün sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Maçın ardından Atiker Konyaspor yönetimi, teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayırma kararı aldı. Atiker Konyaspor yöneticileri, yönetim kurulu olarak Mehmet Özdilek ile yolları ayırma kararı aldıklarını, başkan Fatih Yılmaz'ın da bu kararı futbol şube sorumlusuyla birlikte Özdilek'e tebliğ etmek için görüşme yaptığını belirtti.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'da Mehmet Özdilek dönemi sona erdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, deneyimli teknik adam ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Kulübün resmi internet sitesindeki duyuruda, "Yönetim Kurulumuz E.Y. Malatyaspor maçının ardından olağanüstü toplanmış, teknik direktörümüz Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı almıştır. Bu kararın ardından Atiker Konyaspor'umuz için en uygun ismi takımımızın başına getirmek için girişimlerimiz başlamış bulunmaktadır. En kısa sürede kararımızı verip hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray maçına yeni teknik direktörümüzle çıkmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar Atiker Konyaspor'umuza hizmetleri için Mehmet Özdilek ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Haberin Devamı