Gazete Vatan Logo
Galatasaray Badou Ndiaye 7 milyon euroya G.Saray'da!

Badou Ndiaye 7 milyon euroya G.Saray'da!

Osmanlı ile pazarlıklar olumlu sonuçlandı, Cimbom Senegalli oyuncuyu KAP'a bildirdi.

Badou Ndiaye 7 milyon euroya G.Saray'da!

Igor Tudor’un ısrarla istediği Ndiaye için Ankara’ya giden başkan Dursun Özbek el sıkıştı. 10 milyon Euro’dan başlayan pazarlıklarda G.Saray 5 milyon Euro önerdi. Son aşamada taraflar 7 milyon Euro ve alt yapıdan 3 oyuncu ile uzlaşmaya vardı.

G.SARAY, Badou Ndiaye transferinde nihayet mutlu sona ulaştı. Imbula transferine Stoke City’nin engel olmasının ardından B planı olan Ndiaye’ye dönen sarı-kırmızılılar bu transfer için Osmanlıspor ile el sıkıştı.
BAŞKAN Dursun Özbek bizzat ilgilendiği transferle ilgili olarak Ankara ekibi ilk etapta 10 milyon Euro’dan kapıyı açtı. Bu rakam G.Saray’a çok yüksek gelirken pazarlıkların devam ettiği esnada sarı-kırmızılılar da Ndiaye ile temaslarını sürdürdü. Senegalli oyuncu, sarı-kırmızılı kulüpte oynamaya sıcak baktığını iletirken yıllık da 2 milyon Euro’dan anlaşma sağlandı.
TAKASI KABUL ETMEDİLER
BU anlaşma sonrasında yeniden Osmanlıspor ile görüşmelerini sıklaştıran G.Saray, 5 milyon Euro ve takasta oyuncu önerdi. Bu teklif kabul görmezken Aslan’ın bir sonraki hamlesi ise ‘sonraki satıştan pay’ oldu. 5 milyon Euro ve bir sonraki satıştan pay da başkent ekibini tatmin etmezken 7 milyon Euro’ya kadar indiler.
G.SARAY ısrarla 5 milyon Euro’da kalırken başkan Özbek de dün soluğu Ankara’da aldı. Osmanlısporlu yöneticilerle görüşen Özbek 7 milyon Euro bonservis artı alt yapıdan 3 oyuncu için el sıkıştı. Akşam saatlerinde ise iş resmiyete döküldü. Aslan, Senegalli’yi KAP’a bildirirken, resmi imzaların ardından Ndiaye, Avusturya kampına katılacak.
Ndiaye İstanbul'da
G.Saray’ın Osmanlıspor’dan transfer ettiği Ndiaye, dün akşam başkan Dursun Özbek ile birlikte İstanbul’a geldi. Oyuncu bugün sağlık kontrollerinden geçecek.

Haberin Devamı