Gazete Vatan Logo
Futbol İnanamıyoruz

İnanamıyoruz

A Milli Futbol Takımımız 2016 Avrupa Şampiyonası Grup eleme maçında Konya'da Letonya'yı konuk etti.

İnanamıyoruz

GRUPTAN çıkmak için galibiyetten başka bir sonuç bizi kesmezdi. Bir taraftan da kulağımız rakiplerimizin maçındaydı. Tek yapmamız gereken gol atmaktı. Tam 77 dakika 80 milyonluk ülkede ‘Bir vatan evladı şu golü atsın’ diye dua ederken, Selçuk çıktı sahneye. ‘Bir Letonya’yı yenmek bu kadar mı zor olur?’ diyorduk, gerçekle yüzleştik; evet zormuş arkadaş. Maç bitti derken yine yedik golü. Bu tarihi fırsatı çok arayacağız. 1-1 yakıştı mı? Şoktayız …

5’TE mutlak gol kaçtı. Çalhanoğlu topu o kadar güzel taşıyıp pasını verdi ki, Volkan biraz köşeye vursa goldü. 8’de Letonya hızlı çıktı. Rakels sağdan kesti, Volkan topu kontrol edemedi, Visnakovs vurdu, Volkan bu kez topun önüne yattı.

HAKAN SİPER OLDU

13’TE bir güzel organizasyona daha şahit olduk. Yine Hakan bu sefer aşırttı, Volkan tekte vurdu, bir kez daha kaleci. 27’de Volkan vurdu, Vanins kurtardı, Burak tamamlayamadı. 41’de Gökhan ceza sahası içinden vurdu, şanssızlık devam etti. 43’te sağdan gelen ortada Volkan çaprazda kaldı ama yine de vurdu, kaleci ve korner.

Haberin Devamı

2. yarı da hızlı başladı. Terim, 2 oyuncu hamlesini de yaptı ancak dakikalar ilerliyordu. 63’te Ozan, 66’da da Çalhanoğlu’yla kaçırdık. 69’da yine saç baş yolduk. Şener ortaladı, seken topa Çalhanoğlu vurdu, kaleye giden topa ayak koydular. 72’de H.Balta’ya dua ettik. Karasausks, Volkan’ın üzerinden aşırttı. Top gol oluyordu ki, çizgide Balta siper oldu. 77’de Selçuk zor olanı yaptı, ‘yeter artık’ deyip uzaktan vurdu: 1-0. 90’da ise buz kestik. Sabala nasıl vurdu ve gol oldu anlayamadık bile: 1-1.