Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Son umut Süper Lig

Son umut Süper Lig

Futbolcularına yurt dışından teklif gelmeyen Fenerbahçe, krizi Türkiye içinden çözecek.

Son umut Süper Lig

F.BAHÇE’DE tam anlamıyla transfer çıkmazı yaşanıyor. Yıllardır devre arasını takviye yapmadan geçiren sarı-lacivertliler bu kez farklı hesaplar yapılıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, şampiyon olabilmeleri için eksiklerin giderilmesi gerektiğini yönetime iletirken mevcut şartlar hesapları bozdu.

SARI-lacivertliler öncelikli olarak Ozan Tufan ve Persie ile yolları ayırmak istiyor. Ozan için kulübe resmi teklif gelmedi. Robin van Persie’nin durumu ise biraz farklı. Hollandalı’yı isteyen çok ancak aldığı yıllık parayı karşılaşacak bütçe hiçbir takımda yok. Bu yüzden RvP’nin gidebilmesi için F.Bahçe’nin oyuncunun maaşının bir kısmını karşılaması şart.

SARI-lacivertlileri rahatlatacak bir formül daha var. Performansı yeterli bulunmayan Aatif ve Kameni’yle de yolların ayrılması bekleniyor. Ancak bu ikiliyi yurt dışından isteyen bir kulüp çıkmadı. Bu yüzden tüm oklar yurt içine çevrildi.

BOŞ GEÇME İHTİMALİ!

SÜPER Lig kulüplerinin birçoğu deneyimli ikiliyi kadrolarına katmanın planlanı yapıyor. Söz konusu oyunculardan cüzi bir miktarda bonservis bedeli kazanmayı göze alan sarı-lacivertlilerin asıl hedefi yabancı kontenjanında yer açabilmek.
ŞAYET gönderilecekler listesindeki yabancılarla yollar ayrılırsa transferin önü açılacak. İşler yolunda giderse öncelikli olarak sol beke takviye yapılacak. Gideceklerin sayısına göre geleceklerin sayısı da artacak. Kanarya sol bekin yanı sıra şartlar uygun olursa sol açık ve sağ bek de alıp transferi noktalayacak. Eğer kadrodan giden olmazsa muhtemelen ocak ayı boş geçilecek.
Çanlar Isla için çalıyor
SAĞ bekin vazgeçilmeziyken yaşadığı sakatlığın ardından formasını Şener Özbayraklı’ya kaptıran Isla, topun ağzındaki isimlerden biri oldu. Atiker Konyaspor deplasmanında yaptığı hatayla takımını 3 puandan eden Şilili oyuncu, yabancı kontenjanında yer açmak adına elden çıkartılacak.
TEKNİK direktör Aykut Kocaman’ın Nabil Dirar’ın sağ açığın yanı sıra sağ bek oynayabilmesinden dolayı Isla’nın satışına sıcak baktığı öğrenilirken, iyi bir teklif gelmesi durumunda tarafların yollarını ayıracağı belirtildi.
RvP de Antalya’ya götürülmeyecek
F.BAHÇE, Robin van Persie’nin biletini resmen kesiyor. Sakatlığını bahane ederek aylardır maça çıkmayan tecrübeli forvet, teknik direktör Aykut Kocaman ve y aldığı ortak karar neticesinde Antalya’da başlayacak 2. yarı hazırlık kampına götürülmeyecek.
İNGİLTERE’NİN yanı sıra Hollanda’dan bazı takımlarla temas halinde olan RvP’ye, transfer görüşmeleri yapması için izin de verilecek. Şayet bu zaman zarfında kendisine bir takım bulamazsa A Takım’dan gönderilecek olan futbolcu kadro dışı bırakılacak. Listeye de adı yazılmayacak olan Robin’in yerine lisansı çıkartılan Elif Elmas, A Takım’a dahil edilecek.

Haberin Devamı