Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sonumuz Kartal'a benzemesin

Sonumuz Kartal'a benzemesin

Beşiktaş'ın 4 maçta 10 puan bıraktığı fikstüre F.Bahçe derbisiyle giren G.Saray, sıradaki 3 mücadeleden hasarsız çıkmak istiyor.

Sonumuz Kartal'a benzemesin

Kartal’ın yenildiği Kanarya’yla berabere kalan Aslan, şimdi Trabzonspor, G.Birliği ve Medipol Başakşehir’le karşılaşacak. Siyah-beyazlıların 2 puan alabildiği bu virajda Cimbom 9 puan toplamayı hedefliyor.

SÜPER Lig’in ilk 9 haftasını mağlubiyet almadan 23 puan toplayarak lider geçen G.Saray, geride bıraktığımız hafta F.Bahçe ile oynadığı maçla beraber zorlu bir periyoda girmişti. Öyle bir periyot ki; son iki yılın şampiyonu, Devler Ligi’nde 3’te 3 yapan Beşiktaş, o periyotta alınabilecek 12 puanın 10’unu yitirdi.
BEŞİKTAŞ, F.Bahçe maçıyla başlayıp Trabzonspor, G.Birliği ve Medipol Başakşehir ile devam eden fikstürde 2 yenilgi, 2 de beraberlik aldı. Kartal bu seriyi F.Bahçe yenilgisiyle açarken G.Saray ile sarı-lacivertlilerle berabere kaldı.
‘MAÇ MAÇ GİTMELİYİZ’
ŞİMDİ önünde Trabzonspor mücadelesi olan Cimbom ardından G.Birliği ve Medipol Başakşehir maçlarını oynayacak. Beşiktaş bu 3 maçtan 1 yenilgi ve 2 beraberlikle ağır hasarlı çıktı. Sarı-kırmızılılar ise sonunun siyah-beyazlılara benzemesini istemiyor.
BU virajı kazasız dönmek isteyen Aslan, 9 hafta sonunda ezeli rakipleriyle arasına koyduğu 8 puanlık farkı, 12. haftanın bitiminde en kötü ihtimalle korumayı hedefliyor. Hırvat teknik direktör Igor Tudor da bu hedef doğrultusunda oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde sürekli olarak maç maç gitmeleri gerektiğinin altını çizerek en önemli rakibin hafta sonunda oynayacakları takım olduğuna vurgu yapıyor.

Haberin Devamı