Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Sosa ikna oldu Milan bırakmadı!

Sosa ikna oldu Milan bırakmadı!

Milano'ya giden F.Bahçe yönetimi, Arjantinli ile el sıkışsa da Galliani engeline takıldı.

Sosa ikna oldu Milan bırakmadı!

Güvenlik endişesiyle Türkiye’ye sıcak bakmayan oyuncu, her türlü garantiyi alınca teklife ‘Evet’ dedi. Ancak Milan’ın CEO’su ‘Vermiyoruz’ deyince planlar suya düştü.

F.BAHÇE, Beşiktaş’ın eski oyuncusu Jose Sosa’yı renklerine katmaya çok yaklaşmıştı ki son anda Milan engeline takıldı. Güvenlik konusunda endişeleri olduğunu söyleyip yazın siyah-beyazlılardan ayrılarak Serie A temsilcisine transfer olan Arjantinli’yle önceki gün Milano’da buluşan sarı-lacivertliler transferde büyük aşama kaydetti. İtalya’da beklediği ortamı bulamayan oyuncuyla gerçekleştirilen toplantıda, paradan çok izin ve güvenlik konuları konuşuldu.
EŞİNİN bu transfere bir türlü sıcak bakmaması üzerine birçok konuda garanti veren F.Bahçeli heyet “Hocamız Dick Advocaat’la da benzer görüşmeleri yapmıştık. Ona izin konusunda esnek davranıyoruz. Uzun tatillerde ülkesine dönüyor. Senin için de aynı durum geçerli olacak. Güvenlik konusunda da endişelenme. gerekli önlemleri alırız” sözleriyle oyuncuyu ikna etti. Bu garanti üzerine içi rahatlayan Sosa teklife ‘evet’ dedi gözler Milano temsilcisine çevrildi.
MONTELLA ONAYLI

Haberin Devamı

İTALYA’DAN müjdeli haber bekleyen sarı-lacivertliler, Milan’ın CEO’su Galliani’nin “Sosa ayrılmayacak. Teknik direktörümüz Montella ile de görüştük ve takımda kalmasına karar verdik” açıklamasıyla hayal kırıklığına uğradı ve Sosa defteri kapandı.