Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sosa'ya 6 milyon Euro ve Kucka!

Sosa'ya 6 milyon Euro ve Kucka!

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Arjantinli yıldızı isteyen Milan, teklifini yeniledi.

Sosa'ya 6 milyon Euro ve Kucka!

Tangocu’nun aklını çelen İtalyan temsilcisi, 6 milyon Euro’nun yanı sıra geçen sezon başında Kartal’ın istediği Slovak ön libero Juraj Kucka’yı önerdi. Ancak siyah-beyazlı yönetim 8 milyon Euro’da ısrarcı.

SOSA’NIN Milan, Milan’ın da Sosa ısrarı sürüyor... Beşiktaş’ın Arjantinli futbolcusunun aklını çelen İtalyan devi, ilk olarak 4 milyon Euro’yla Kartal’ın kapısını çalmıştı, siyah-beyazlılar ise bu teklifi reddetmişti. Fakat teklif yenilendi ve Milan bu kez hem parayı artırdı hem de geçen sezon başında siyah-beyazlıların istediği Juraj Kucka’yı da önerdi.

HATIRLANACAĞI üzere geçen sezon başında bir ön libero transferi yapmak isteyen Beşiktaş, o dönem Genoa’da olan Kucka’yla anlaşma noktasına gelmişti. Ancak Milan araya girip Slovak ön liberoyu renklerine bağlarken siyah-beyazlılar da sonrasında ön libero almaktan vazgeçmişti. Kucka, geçen sezon 30’u Serie A, 5’i de İtalya Kupası’nda olmak üzere 35 resmi maçta forma giydi, 1 gol atıp 3 de asist yaptı. Ancak Milan, Sosa’da öylesine ısrarcı ki Tangocu için Kucka’yı gözden çıkarıp koz olarak kullandı. İtalyan temsilcisi Sosa için Beşiktaş’a son olarak 6 milyon Euro ve Kucka’yı önerdi.

Haberin Devamı

KAPI KAPANMADI

ANCAK siyah-beyazlı yönetim bu teklife de şu an için sıcak bakmıyor. Milan’a “Sosa’nın bonservis bedeli 8 milyon Euro. Bu parayı verirseniz transfer gerçekleşir” yanıtı verildi. Buna karşın kapıyı tam olarak kapatmayan Beşiktaş’ın önümüzdeki günlerde de Milan’la pazarlıklara devam edip kadro dışı bıraktığı Süper Lig’in asist kralı Jose Sosa’dan olabildiğince fazla gelir elde etmeye çalışacağı öğrenildi.