Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Şota da istifasını sundu

Şota da istifasını sundu

Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze de başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na istifasını sundu.

Şota da istifasını sundu

Trabzonspor'da Rabotnicki maçı öncesi Üsküp'te yaşanan kriz büyüyerek devam ediyor. Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın dün gece kadro dışı bırakılarak kampı terk etmesinin ardından büyük eleştiriler alan Sportif Direktör Süleyman Hurma da bu sabah görevinden istifa ettiğini belirterek Türkiye'ye döndü. Bu arada Teknik Direktör Şota Arveladze'nin de istifa ettiği ancak yarın oynanacak Rabotnicki maçına çıkmak için ikna edildiği ileri sürüldü.




HAVALİMANINDAKİ ARABA KRİZİ BARDAĞI TAŞIRDI
Trabzonspor'da Sportif Direktör Süleyman Hurma ile kaptan Onur Kıvrak arasındaki gerginlikte Üsküp Havalimanı'ndaki olay bardağı taşıran damla oldu. Trabzonspor, Lüksemburg'dan özel uçakla dün saat 14.30 sıralarında Üsküp'e geldikten sonra Petar Milosevski'nin mezarının ziyaretinin planlaması yapıldı. Tüm takımın gitmesi yerine iki kaptan Onur ve Mustafa'nın, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma ile birlikte mezarlığa gitmesine karar verildi.
Havalimanında iki Mercedes otomobil ve bir minibüs, kafileyi Milosevski'nin mezarına götürmek için hazırlandı. Taraftarlarla fotoğraf çektiren Onur Recep Kıvrak, Mercedes marka araçlardan birinin arka koltuğuna oturdu. Bu sırada Sportif Direktör Hurma, Onur'u uyararak, futbolculara ayrılan minibüse geçmesini istedi. Hurma'nın, "Bu araçlar başkana, bana ve diğer misafirlere ayrıldı. Siz minibüsle gideceksiniz" sözü üzerine, Onur'un, "Siz Sportif Direktörseniz ben de bu takımın kaptanıyım" dediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

ŞOTA İKNA EDİLDİ
Daha önce Kayserispor'da uzun süre birlikte çalıştığı Süleyman Hurma tarafından Trabzonspor'a getirilen ve Hurma ile aralarında özel bir bağ bulunan Teknik Direktör Şota Arveladze'nin de istifa ettiği ancak bu kararı şimdilik askıya aldığı ileri sürüldü.
Şota'nın, Süleyman Hurma'nın bu sabah istifa etmesinin ardından, "Birlikte göreve geldik, birlikte gideriz" diyerek kendisinin de görevi bırakacağını belirttiği ancak en azından Rabotnicki maçının sonuna kadar görevde kalmaya ikna edildiği vurgulandı. Şota ile görüşen Süleyman Hurma'nın, "Takımı bırakman şu anda çok kötü olur. En azından maç bitine kadar bekle ve sonra kendi kararını ver" diyerek Gürcü teknik adamı maça çıkmaya ikna ettiği belirtildi.

Haberin Devamı