Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Şota ile taraftar tartıştı

Şota ile taraftar tartıştı

Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta maçında Kasımpaşa, Sivasspor'u konuk etti.

Şota ile taraftar tartıştı

İlk yarısı 0-0'lık eşitlikle tamamlanan ve aynı skor ile biten Kasımpaşa-Sivasspor maçında Şota Arveladze ile taraftarlar tartıştı.

Skordan ve oynanan oyundan memnun olmayan Kasımpaşa taraftarı, "Şota söyle takım neden kötü oynuyor" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Tribünde Şota'ya yakın oturan bir taraftar, "Tiflis'e geri dön" şeklinde bağırınca Gürcü teknik adam dönüp taraftara cevap verdi. Gerilimli geçen ilk yarının ardından futbolcular ve teknik ekip soyunma odasının yolunu tuttu. Karşılaşma 0-0 sonuçlandı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, “Sivasspor'da 9 kişi topun arkasında kaldı. Maçın biraz daha çabuk oynanması lazım. İlk 15 dakikada çabuk bir oyun vardı ancak daha sonra çok durdu. Sakatlıklar olduğu için oyun soğudu. Dönüş toplarını almaya çalıştık. Defansif olarak kötü değildik. Biraz daha aksiyonlu, heyecanlı maç olmasını isterdim. Son dakika golü atabilirdik, şans döndü. Hakemlerden yana şikayetimiz yok. Yalnızca biraz kolay faul çalınıyor ve sarı kart veriliyor” diye konuştu.

Haberin Devamı