Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Sow'a 600 bin Euro zam!

Sow'a 600 bin Euro zam!

İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden teklif alan Senegalli’nin takımda tutulması için ücreti 2 milyon Euro'ya çıkartılacak.

Sow'a 600 bin Euro zam!

Yaptığı transferlerle futbol piyasasında büyük ses getiren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kanarya'nın oynadığı hazırlık maçlarında yıldızı daha da parlayan ve attığı gollerle mest eden takımın Senegalli forveti Musa Sow'un ücretinin artırılması için yönetim kolları sıvadı. Takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, başarılı oyuncunun satılmasını kesinlikle istemiyor.

ÖNCE ÖN GÖRÜŞME

İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif alan Senegalli oyuncunun kesin olarak takımda kalması yönünde rapor veren deneyimli hoca, gerekirse Sow'un yıllık ücretinin de artırılmasını istedi. Bu neden Sarı-Lacivertli yönetimin, Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile yapılacak 3. ön eleme rövanş maçı öncesi Sow ile ücretinin artırılması yönünde bir ön görüşme yapacağı belirtildi.

STOCH'A YOL GÖRÜNDÜ

Yönetimin maç başı ücretleri hariç yılda 1 milyon 400 bin Euro kazanan 29 yaşındaki yıldızın parasını 600 bin Euro daha artırarak yılda 2 milyon Euro'ya çıkarmayı planladığı öğrenildi. Sow’un kontratı da önümüzdeki yıl bitiyor. Sarı-Lacivertlilerin, en kısa sürede Sow ile ücretinin yükseltilmesi konusundaki anlaşmayı kağıt üzerine dökeceği kaydedildi. Öte yandan Kanarya'da gidecek oyuncular kervanına Stoch da katıldı.

Haberin Devamı

Hem teknik direktör hem de yönetim Slovak oyuncunun çalışmalarda ortaya koyduğu performanstan memnun değil. Sarı-Lacivertliler Stoch'a gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Böylelikle Stoch ve Krasic'in satışlarıyla Fenerbahçe orta sahaya yapmayı planladığı transferler için yer açmış olacak.

(Bugün)