Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Sow’da işlem tamam, Maher belli değil!

Sow’da işlem tamam, Maher belli değil!

Kayseri maçı sonrası harekete geçen F.Bahçe, Lens’Ten sonra taraftarlarna bugün en az bir müjde daha verecek.

Sow’da işlem tamam, Maher belli değil!

Sarı-lacivertliler, eski oyuncusu Moussa Sow’un geri dönme isteğini koz olarak kullanıp Senegalli yıldızı 1 yıl kiralama konusunda Al Ahli’yi ikna etti

SÜPER Lig’in ilk 2 haftasında galibiyetle tanışamayan F.Bahçe, pazar günü Kadıköy’de 3-3 biten Kayserispor maçı sonrası transfer harekatını başlatmıştı. Yapılan çalışmaların meyvelerini dün Jeremain Lens transferini tamamlayarak almaya başlayan sarı-lacivertliler, bugün de teknik direktör Dick Advocaat ve taraftarlarına 2 müjde daha verecek.

F.BAHÇE geçtiğimiz sezon, transferin son gününde 16 milyon Euro karşılığında Al Ahli’ye gönderdiği Moussa Sow’u 1 yıllığına kiralıyor. Sow’un geri dönme talebi sonrası gündeme gelen bu transferde sarı-lacivertliler ilk etapta Al Ahli kulübü yetkilileriyle anlaşma sağlayamamıştı. Ancak Senegalli oyuncunun sarı-lacivertli takıma dönme isteğini koz olarak kullanan yönetim, Dubai kulübünü ikna etmeyi başardı.

ADAM DA KİRALIK

KANARYA’NIN Sow’un yanı sıra bugün açıklamak istediği bir diğer transfer de Adam Maher... Ancak bu konuda şartlar Sow’daki gibi olgunlaşmadı. Uzun süre Hakim Ziyech’in transferi için görüşmeler yapan ancak bu futbolcunun Ajax’a gitmesi sonrası alternatif olarak belirlediği PSV’den Maher’e yönelen sarı-lacivertliler, bu futbolcuyu da tıpkı Lens ve Sow gibi kiralık olarak renklerine bağlamak için bugün şartları sonuna kadar zorlayacak.

Haberin Devamı

HATIRLANACAĞI üzere teknik direktör Advocaat, Kay-seri maçı sonrasında “Orta sahada topla ne yaptığını bilen bir oyuncuya ihtiyacımız var” demişti. İşte transfer gerçekleşirse Maher, Hollandalı hocanın tarif ettiği oyuncu olacak.