Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Sow: "Karara gülüyorum, gerçekten çok sinirliyim"

Sow: "Karara gülüyorum, gerçekten çok sinirliyim"

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow tartışmalı gol pozisyonunun içerisinde yer aldığı Antalyaspor maçı sonrasında canlı yayınca Çakır'a tepkisini çok sinirli gösterdi!

Sow: "Karara gülüyorum, gerçekten çok sinirliyim"

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Antalyaspor’a 1-0 yenilen Fenerbahçe’de son haftaların formda ismi Moussa Sow maç sonunda konuştu. Senegalli futbolcu, rövaşata ile topu filelere gönderdiği pozisyonda faul kararı veren hakem Cüneyt Çakır’a tepki gösterdi.

Hiçbir maçtan sonra bu kadar sinirlenmediğini belirten Sow, “Yakınlarını kaybeden tüm ailelere başsağlığı dileklerimi iletiyorum… Hala hiçbir şey bitmiş değil. Ama biraz uzaklaştık. Bugün bizim günümüz değildi. Amacım her şeyi hakeme yıkmak değil ama hakem hataları oldu.

Şu anda golü izliyorum ve bu beni güldürüyor. Çok sayıda böyle gol attım. Net bir şekilde topa ben dokunuyorum. Oyuncu kafasını oraya sokuyor. Ben önce oyuncuya dokunmuyorum. Profesyoneller bunu çok iyi bilir. Bunun gol olması gerekiyor. Şöyle düşünelim? Tam tersi olsa oyuncu vuruyor olsa, ben savunma pozisyonunda olsam o zaman penaltı mı verilecek?

Hiçbir zaman böyle sinirlenmedim. Bugün gerçekten çok sinirliyim. Hiçbir hakem kararına böyle sinirlenmemiştim. Cüneyt Çakır’a pozisyonu sordum. Hakeme maçtan sonra, ‘Nasıl böyle bir pozisyonda faul verebilirsiniz?’ diye sordum. Çok yakındınız ve bunun bir tehlikeli hareket olduğunu söyledi. Mesafe yakın olsa bile böyle goller attım” diye konuştu.

Haberin Devamı

(AMK)