Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 90+Moussa Sow

90+Moussa Sow

Fenerbahçe, Galatasaray'ın ardından kalma savaşı veren Çaykur Rize'yi de uzamada bulduğu golle devirdi.

90+Moussa Sow

SARI-lacivertliler, küme düşme hattındaki takımlara farklı oynuyor! Net! Yoksa G.Saray’ı, Beşiktaş’ı, Manchester’ı yenmiş bir takım bu maça bu kadar stresli çıkar mı? Maç seç ama bu kadar da belli etme.

LİGDE sezonun en erken golünü Sow’la attın, rakip Ç.Rize risk alacak belli ama sen bu şansı bile ancak uzatma dakikalarında değerlendiriyorsun. Sow dışında takımda kimseyi 3 puan için istekli görmedim. Senegalli tüm övgüyü hak ediyor. Emenike’nin asistini de es geçmeyelim. Rize öne geçecek fırsatı yakalamışken 10 kişi kalmanın bedelini tek pozisyonda acı bir tecrübeyle yaşadı!

F.BAHÇE maça golle başladı. Daha 3. dakikadaki ilk atakta Aatıf’ın ortasına Moussa Sow kafayı vurdu: 1-0. 14’te Şener’in ayağına dolanan topa hemen arkasından Oğuz Han dokundu: 1-1. 33’te Alper önünü boşaltıp vurdu, kaleci Gökhan kurtardı.

KALECİ GÖKHAN KURTARDI AMA...

49’DA Lens şansını denedi, az farkla aut. 55’de Süleyman’ın uzaktan şutunda ise Fabiano kalesini gole korudu. 66’da maçın en net pozisyonu yaşandı. Atağa hızlı çıkan Ç.Rizespor’da Alquraishi’nin ara pasında Kweuke kaleci Fabiano ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda Brezilyalı kaleci başarılıydı.

Haberin Devamı

83’TE Emenike’nin şutunda, 85’de de Skrtel’in şutunda kaleci Gökhan kurtarışlarıyla gole izin vermedi. 88’de bu sefer Recep’in şutu az kalsın gol oluyordu, aut. Uzatmada 10 kişi kalan Rize, Sow’a dayanamadı. Hasan’ın ortasında Emenike asist yaptı, Sow kafayı vurdu ve maç bitti: 2-1.