Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Sow'un doktoru İsmail Kartal

Sow'un doktoru İsmail Kartal

Geçen sezon bu dönemlerde bunalıma giren Senegalli'yi motivasyon konuşmalarıyla geri kazandıran genç hoca, şimdi de fazla kilolarından kurtulması için yeni bir reçete hazırladı

Sow'un doktoru İsmail Kartal

HER sezon başında klasikleşen Sow'un form düşüklüğü yine tavan yaptı. Oruç tuttuğu için yaz dönemindeki yükleme idmanlarında istenilen düzeye gelemeyen Senegalli oyuncu için F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal bireysel idmanları şart koştu. Ersun Yanal takımın başındayken de ilk haftalarda patlak veren Sow krizini çözüme kavuşturan isim olan Kartal, sürekli iletişim kurduğu duygusal oyuncusuna bir anlamda mentorluk yapmıştı.

11'DEN KESMEYECEK

BU kez de fazla kilolarıyla başı dertte olan başarılı golcüyle özel bir görüşme yapan Kartal, "Artık istenilen düzeye gelmen şart. Bir an önce toparlanman gerekiyor. Takım halinde hareket edeceksek sen de arkadaşların gibi fizik olarak aynı durumda olmalısın. Milli takım yorgunluğun var biliyorum ancak zaman fedakarlık zamanı" sözleriyle öğrencisini G.Antep karşısında kesmeyeceği ve geri kazanmak için sabredeğinin sinyallerini verdi.