Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Sözleşme imzalanmadan konuşma yasağı!

Sözleşme imzalanmadan konuşma yasağı!

Ersun Yanal'ı açıklamak için artık saatleri sayan Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli teknik adamla yaptığı gizlilik anlaşması gereği bu süreçte Yanal'a konuşma yasağı getirdi.

Sözleşme imzalanmadan konuşma yasağı!

Fenerbahçe'de ikinci Ersun Yanal döneminin başlaması artık an meselesi. Tecrübeli teknik adamla her konuda anlaşmaya varan sarı-lacivertli yönetim, dün akşam Başkan Ali Koç ve ikinci başkan Semih Özsoy ile birlikte Yanal zirvesi gerçekleştirdi.

Yalıda gerçekleştirilen üçlü zirvede son detaylar üzerinde de mutabakat sağlandıktan sonra artık resmi olarak açıklanması beklenen Ersun Yanal'a gizlilik anlaşması gereği yönetimden konuşma yasağı geldi.

Geçtiğimiz hafta sonu Kuşadası'nda gerçekleştirilen bir panele katılan Yanal, "“Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır. Ama herkesin bir takvimi var, önümüzdeki günler ne getirir göreceğiz” açıklamasını yapmıştı.

Bu açıklama sonrası görüşmelerin titiz ve gizli bir şekilde yürütülmesi gerektiğini tecrübeli çalıştırıcıya aktaran yönetim, daha sözleşme imzalanmadan Ersun Yanal'a konuşma yasağı getirdi.