Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sözleşmesini feshetti, geliyor!

Sözleşmesini feshetti, geliyor!

Demba Ba, Shanghai Shenhua ile olan sözleşmesini feshetti. Serbest oyuncu konumuna gelen Senegalli forvet, Beşiktaş’ın planlarının hayata geçmesinin önünü açtı.

Sözleşmesini feshetti, geliyor!

Cenk Tosun’u Everton’a gönderdikten sonra, futbolcunun yerine yeni bir forvet arayışında olan Beşiktaş’a, Çin’den iyi haber geldi. Siyah-beyazlıların transfer gündemindeki Demba Ba’nın kulübüyle sözleşmesini feshettiği öğrenildi.

Skorer'den Onur Dinçer'in haberine göre; Futbolcunun 6 aylık daha sözleşmesi bulunuyordu. Bu gelişmeyle birlikte Kartal’ın transferde yaptığı planlamanın yolu açılmış oldu. Beşiktaş Demba Ba’yı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katarak, ardından futbolcuyu Konyaspor’a kiralamak istiyordu. Böylece bu düşüncesinin önündeki en önemli engel ortadan kalkmış oldu.

Fransa’nın yolunu tuttu

Uzun süren sakatlığı nedeniyle futbola son dönemde aç olan, geçtiğimiz hafta Shanghai Shenhua’nın İspanya’nın Marbella kentindeki idmanlarına çıkmaya başlayan yıldız futbolcu, hazırlık maçlarında attığı gollerle de dikkat çekmişti. Demba Ba’nın sözleşmesini feshettikten sonra takımdan ayrılarak Fransa’ya gittiği öğrenildi.