Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Spartak'tan Trabzonspor'a!

Spartak'tan Trabzonspor'a!

Trabzonspor, KAP'a bir transfer açıklaması daha yaptı.

Spartak'tan Trabzonspor'a!

Bordo mavili ekip, transferin son gününde de kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. KAP'a gönderilen açıklamada, "Spartak Moskova takımının profesyonel oyuncusu Waris Majeed'in, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.

WARIS İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Spartak Moskova'nın forvet oyuncusu Majeed Waris'in İstanbul'a geldiği bildirildi.

Bordo-mavililerin 22 yaşındaki Ganalı oyuncuyu, ilk olarak İstanbul'da sağlık kontrolünden geçireceği, 13.20 uçağıyla da bu oyuncunun Trabzon'a geleceği öğrenildi.

Geçen sezon Fransa'nın Valenciennes takımında kiralık olarak oynayan futbolcu, burada 16 maçta 9 gol atıp 6 asist yaptı.

Karadeniz ekibinin prensipte anlaştığı bir başka oyuncu Mustapha Yatabare'nin de bugün özel uçak ile İstanbul'da olacağı belirtildi.

KAP'A BİR AÇIKLAMA DAHA

Trabzonspor transferin son gününde adeta transfer şov yapıyor. Bordo mavili kulüp Yatabare ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

İşte KAP'a yapılan açıklama;

Haberin Devamı

Fransa Ligue-1 takımlarından En Avant de Guingamp'ın profesyonel oyuncusu Mustapha Yatabare'nin, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
YATABARE TRABZON'DA
Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Fransa’nın Guingamp takımında forma giyen forvet oyuncusu Mustapha Yatabare, saat 14.00’da Trabzon’a geldi.
Fransa’dan özel uçakla menajeriyle birlikte Trabzon’a gelen oyuncuyu havalimanında kulüp yetkilileri karşıladı. Yatabare daha sonra kulübe ait araçla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gitti. Yatabare’nin üzerindeki t-shirtte, "Celtic’s" yazması da dikkat çekti.