Gazete Vatan Logo
Futbol Spor camiası şehitler için buluşuyor

Spor camiası şehitler için buluşuyor

Türkiye 15. Spor Adamları ödülleri bugün düzenlenecek tören ile sahiplerini buluyor.

Spor camiası şehitler için buluşuyor

Türkiye’nin ve dünyanın en önemli spor adamları Fotomaç ve A Spor’un medya sponsorluğunda ‘Şehitlere Saygı Gecesi’nde bir araya gelecek. 19 Aralık’taki ödül töreni A Spor’dan yayınlanacak.

Spor camiası, bugün teröre karşı tek yürek olacak.Türkiye ve dünyanın en önemli spor adamları 15. Türkiye Spor Ödülleri Töreni'nde 'birlik ve beraberlik' mesajları verip terörü lanetlemeye hazırlanıyor. Bomonti Hilton'da yapılacak olan ve adı, "Şehitlere Saygı Gecesi" olarak değiştirilen törende sporun önde gelen isimleri yer alacak.

Spor Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş, "Hain saldırı bizi birbirimize eskisinden daha da sıkı bağladı. Törene ödül almamasına rağmen 18 federasyon da katılacağını bildirdi. Sporumuzun ünlü isimleri bu gecede aramızda olarak Türk halkının nasıl kenetlendiğini dosta düşmana gösterecek" dedi.

YÖNETİCİLER İŞBAŞINDA

Geceye İstanbul Valisi Vasip Şahin, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Olimpiyat Şampiyonu Kübra Dağlı ve Taha Akgül, Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta gibi isimlerin yanı sıra sürpriz yıldızlar da katılacak.

Haberin Devamı