Gazete Vatan Logo
İngiltere Srivaddhanaprabha'nın cenazesi için 10 bin kilometre uçtular

Srivaddhanaprabha'nın cenazesi için 10 bin kilometre uçtular

Çağlar Söyüncü'nün de forma giydiği Premier Lig ekibi Leicester City takım halinde geçen hafta helikopter kazasında hayatını kaybeden kulübün sahibi Vichai Srivaddhanaprabha'nın cenazesine gitti. Lacivert-beyazlı kafile Londra'dan Bangkok'a tam 10 bin kilometre uçak yolcuğu yaptı.

Srivaddhanaprabha'nın cenazesi için 10 bin kilometre uçtular

Leicester City Kulübü, geçtiğimiz hafta helikopter kazasında hayatını kaybeden kulübün Taylandlı sahibi Vichai Srivaddhanaprabha'yı son yolculuğuna uğurladı.

Premier Lig’de cumartesi günü Cardiff City ile karşı karşıya gelen mavi-beyazlılar bu maçın ardından doğruca yola koyuldu.

Londra’dan uçağa binerek Tayland’ın başkenti Bangkok’a 10 bin kilometrelik bir uçak yolculuğu yapan kafile, burada cenaze törenine katıldı.

Teknik direktör Claude Puel, Jamie Vardy başta olmak üzere futbolcular ve milli futbolcu Çağlar Söyüncü de törende, kulüplerinin eski sahiplerin son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Tayland’da bir Budist tapınakta, bu inancın geleneklerine göre defnedilen Srivaddhanaprabha için Budist rahipler de törende hazır bulundu. Salı sabahı İngiltere’ye dönecek olan Leicester City kafilesi, toplamda 20 bin kilometrelik yolu kat etmiş olacak, cumartesi günü Burnley’in karşısına çıkacak.

(Milliyet)