Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sturridge Beşiktaş'a gelmeyi kabul etti! Ama...

Sturridge Beşiktaş'a gelmeyi kabul etti! Ama...

Liverpool'un golcü futbolcusu Daniel Sturridge Beşiktaş'a gelmeyi kabul etti. Siyah-beyazlı yönetim transfere sıcak baksa da Şenol Güneş 28 yaşındaki İngiliz golcüyü veto etti.

Sturridge Beşiktaş'a gelmeyi kabul etti! Ama...

Liverpool'da son dönemde gözden düşen 28 yaşındaki golcü futbolcu Daniel Sturridge bir süredir hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ın gündemindeydi.

Menajerler aracılığı ile Beşiktaş'a tavsiye edilen oyuncu siyah-beyazlı takıma gelmeye sıcak bakıyordu. Kulübü Liverpool'da golcü futbolcuyu gözden çıkarmıştı. Beşiktaş yönetimi oyuncu ve menajeriyle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç aldı ancak Şenol Güneş Sturridge transferini istemedi.

Bu sezon Firmino ve Mane gibi isimlerin gerisinde kalan Daniel Sturridge İngiltere Milli Takımı ile Dünya Kupası'na gitmek için Liverpool'dan ayrılmaya sıcak bakıyordu.

Sturridge bu sezon takımı ile çıktığı 14 maçta 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi. İngiliz golcü ile West Ham United ve Southampton da ilgileniyordu. Ayrıca bugün İspanyol basınında çıkan haberlere göre Sevilla da oyuncu ile ilgileniyor.

(Fanatik)