Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Sultanlar Panzer gibi!

Sultanlar Panzer gibi!

İlk seti geriden gelip kazanan Ay-yıldızlılar, 2. seti kaybetse de Kübra’nın 18, Eda’nın 16 ve Neslihan ile Neriman’ın 13’er sayıyla oynadığı maçta toparlanıp yarı finali garantiledi.

Sultanlar Panzer gibi!

BİR önceki maçta Hollanda’yı yenerek büyük sürpriz yapan Almanya maçına çıktık. Kızlarımız ilk sete iyi başlamamasına rağmen müthiş set sonu oyunuyla ilk seti kazanarak özgüvenini yükseltmeyi başardı. Son sayılarda topa vurmak yürek ister. Neriman’da bu yürek fazlasıyla var. Öy-le zor topları sayı yaptı ki ‘Bu iş olacak’ demeye başladık. Kübra da devreye girince gitti denilen seti çevirdik.

İKİNCİ sete iyi başladık ve Gözde devreye girdi. Neslihan sorumluluk alınca setin sonuna 4 sayılık avantajla girdik. Bu seti nasıl kaybettik anlamak mümkün değil. Almanlar, bir önceki setin kahramanı Neriman’ı bu sette adeta kilitlediler. Almanya maçı hiçbir zaman bırakmıyor. Naz, ortadan Eda ve Kübra’yla oynamaya ısrar etmeli. Ortadan oynamadan sadece adres belli 4 numara hücumlarında sayı üretemiyoruz.

HELÂL OLSUN SANA FERHAT AKBAŞ
‘MORALLER bozulur mu?’ derken Gizem’inden Naz’ına muhteşem oynayan bir milli takım seyrettik. Kaptan Neslihan gerekli yerlerde takımın emniyet supabı olarak sahadaydı. Genç Kübra ve Eda, bu turnuvada şu ana kadar oynanan maçları baz aldığımızda en iyi oynayan iki orta oyuncularıydı. Böyle güzel başarılı takımı yöneten ve takım düzenini oluşturan Ferhat Akbaş’a helâl olsun. Çok iyi seçim olduğunu, ona güvenenleri hayâl kırıklığına uğratmadan bu turnuvada rüştünü ispat etti. Tebrikler Ferhat, tebrikler kızlar. Yolumuz Rio. Daha çok önemli maçlar bizi bekliyor. Bu seyirciyle başaracağımıza inancımız tam.

Haberin Devamı