Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor Sumudica'yı yerden yere vurdular! Köçekler...

Sumudica'yı yerden yere vurdular! Köçekler...

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında karşılaştıkları Beşiktaş maçı öncesinde "Kartal pozu" veren Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'ya taraftarlardan büyük tepki geldi.

Sumudica'yı yerden yere vurdular! Köçekler...

Spor Toto Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş'a konuk olan Kayserispor'a sahadan aldığı 2-0'lık mağlubiyetin yanı sıra Rumen teknik adam Marius Sumudica'nın yaptığı Kartal Pozu konuşuluyor.

Kayserispor taraftarı grubu Kapalı Kale yaptığı yazılı açıklamada, "Köçekler bile senin eline su dökemez sayın hocam! Sanma ki sayın derken sana olan saygımızdan hâlen Kayserisporumuzun. Mevcut teknik direktörü olduğundandır." sözlerine yer verdi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Peki ya senin duruşun hocam hangi karakterinin duruşu hani şu berabere biterken tribünlere koşarak sevinç çığlıkları atarken ki karakterin mi yoksa tribün önünde takımını yanına alarak verdiğin pozdaki kişi mi senin karakterin! Şehrimize ve 53 yıllık şerefli mazimize karaktersizliğine leke düşüremezsin hoca ya son olan olaylardan dolayı bütün şehir ve cefakar taraftarından özür dileyeceksin yada karaktersizliğini kabul edip bu şerefli armayı ve toprakları terk edeceksin! Bu şerefli armanın en büyük sembolüdür. Emek, onur, hak, şeref ve mücadele bu ülküleri kendinde hissetmeyen her kim varsa bir an önce bu armayı terk etsin bizim sevdamız spor magazin sayfalarının haber yapacağı cinsten değil. Uğruna can verenlerin sonunda acı olduğunu bile bile canım feda olsun diye haykıranların yer aldığı gazete sayfalarının haber yapacağı cinsten. Sana Gazete manşetlerinin en üstünden haykırıyoruz, hoca ya ayağını denk al!" (FutbolArena)

Haberin Devamı