Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Süper Lig'de bir bomba transfer daha!

Süper Lig'de bir bomba transfer daha!

Antalyaspor transferde bir sürprize daha imza attı. Daha önce 3 futbolcu ile anlaşan kırmızı-beyazlı takım önemli bir ismi daha renklerine kattı.

Süper Lig'de bir bomba transfer daha!

Kırmızı beyazlı ekip, Lokomotiv Moskova forması giyen Maicon'u resmen kadrosuna kattı. 27 yaşındaki kanat oyuncusu imza için Türkiye'ye geldi.

2010'da Desportivo Brasil'den transfer edilen Maicon bu sezon çıktığı 28 maçta 6 gol 2 asistlik bir performans sergiledi ve 16 yıl aranın ardından gelen şampiyonlukta önemli bir pay sahibi oldu.

Antalyaspor, daha önce kadrosuna yıldız futbolcu Menez'i de dahil etmişti. Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'nde başarılı performans sergileyen Aydın Karabulut kırmızı-beyazlı ekiple 2 yıllık anlaşma imzalamıştı.

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da kiralık forma giyen Salih Dursun'ın bonservisine 250 bin TL ödeyen kırmızı-beyazlı kulüp bu transferide gerçekleştirdi.

Başkan Ali Şafak Öztürk İtalya'da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Inter ve Milan kulüpleriyle görüşen Öztürk, ayrıca Porto forması giyen Iker Casillas için de girişimlerini sürdürüyor.

Konu hakkında İtalyan basınına konuşan Antalyaspor başkanı, "Casillas bizim hayalimiz. Bütçmiz içinde transfer etmeyi deneyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı