Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Süper Lig'de dev maç! Trabzonspor-Fenerbahçe

Süper Lig'de dev maç! Trabzonspor-Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında bu akşam saat 19.00'da oynanacak dev maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak.

Süper Lig'de dev maç! Trabzonspor-Fenerbahçe

Süper Lig'in 13. haftası dev karşılaşmaya sahne olacak. Trabzonspor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek mücadele öncesi nefesler tutuldu. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da oynanacak müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek. Karşılaşma Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak.

LİGDE FENERBAHÇE ÖNDE

Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde 90 kez karşı karşıya geldi. Lig maçlarında Fenerbahçe 37, Trabzonspor 22 galibiyet aldı, 31 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe’nin ligdeki 119 golüne, Trabzonspor 89 golle cevap verdi. Geçen sezonki maçlarda taraflar İstanbul’da 2-2, Trabzon’da da 1-1 berabere kaldı.

TRABZONSPOR 8 YILLIK HASRETİ BİTİRMEK İSTİYOR

Trabzonspor, 8 yıllık galibiyet hasretini bitirip, taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Tüm biletlerin tükendiği zorlu maç öncesi kaptan Jose Sosa önderliğinde bordo-mavililer 3 puanı alarak hem derbi zaferini amaçlıyor hem de lige yeniden tutunmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Bordo-mavililer ezeli rakiplerinden Fenerbahçe karşısında büyük bir hasreti bitirmek istiyor. Ünal Karaman’ın takımı 18 maçlık galibiyet özlemini sonlandırmayı hedefliyor.

BENZIA&ŞENER YOK BURAK&ONUR KADRO DIŞI

Konuk ekip Fenerbahçe'de Yassine Benzia rahatsızlığı nedeniyle zorlu maç öncesi kadrodan çıkartıldı. Şener Özbayraklı da iyileşmesine rağmen maç eksikliği nedeniyle kafileye dahil edilmedi. Trabzonspor'da ise geçtiğimiz hafta Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak kadro dışı bırakılmıştı.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Toure, Hüseyin, Novak, Onazi, Sosa, Yusuf, Nwakaeme, Abdülkadir, Rodallega

FENERBAHÇE: Harun, Isla, Roman, Skrtel, Hasan Ali, Topal, Eljif, Ayew, Valbuena, Frey, Slimani