Gazete Vatan Logo
Konya Spor Süper Lig ekibi onunla görüştü!

Süper Lig ekibi onunla görüştü!

Atiker Konyaspor’da yeni yönetimde teknik direktör belirleme çalışmaları devam ediyor. Yeşil-Beyazlılar, Hırvatlar üzerinde duruyor. İlk aday; Bilic’in yardımcılığını yapan Nikola Jurcevic. Tudor da gündeme gelen isimlerden.

Süper Lig ekibi onunla görüştü!

Yapılan seçim sonucunda Atiker Konyaspor’da başkanlığa gelen Hilmi Kulluk, kolları sıvadı. İşe teknik direktörü belirleme çalışmalarını hızlandırarak başladı. Sergen Yalçın’ın biten sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen Yeşil-Beyazlılar’da yerlide düşünülen isim Rıza Çalımbay. Ancak deneyimli hoca ile henüz bir görüşme yapılmadı. Bunun nedeni ise önceliğin yabancılarda olması.

Bu kapsamda değerlendirmelerini sürdüren yönetimin önüne flaş bir isim geldi: Nikola Jurcevic. Beşiktaş’ta Bilic’in yardımcılığını yapan Hırvat çalıştırıcıyla görüşme yapıldığı öğrenildi.

Yerlilerin yarısına

Görüşülen detaylarda Jurcevic’in iki yardımcısıyla geleceği, diğer ekibin ise yönetim tarafından yerli isimlerden oluşturulacağı belirtildi. Transferi de tam olarak yönetimin yapacağı ifade edildi. Alacağı ücretin ise yerli hocaların rakamlarının yarısı civarında olduğu ifade edildi.

Tudor da listede

Atiker Konyaspor’un yabancı hoca listesindeki isimlerden bir tanesi de İgor Tudor... Udinese’den ayrılan genç teknik adamın da menacerler aracılığıyla Konyaspor’a önerilğidiği gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

(Fanatik)