Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Süper Lig ışıl ışıl!

Süper Lig ışıl ışıl!

Kara Kartal'ın yeni golcüsü Vagner Love, Sevgililer Günü'nde Beşiktaş taraftarlarıyla buluştu:

Süper Lig ışıl ışıl!

“Aradaki ufak farklar ligin ne kadar iyi, ışıl ışıl olduğunun kanıtı bence. Büyük takımlar mücadele ederken diğer ekipler de kendilerini gösteriyor. Şampiyonluk yarışı son haftaya kadar sürecek.”

BEŞİKTAŞ’IN devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan aldığı ve son Kardemir Karabükspor maçında 2 gol atan yeni yıldızı Vagner Love, Sevgililer Günü’nde siyah-beyazlı taraftarlarla bir araya geldi. Vodafone Park Kartal Yuvası’nda imza günü etkinliğine katılan Sambacı, burada basın mensuplarının sorularını da yanıtlarken, “Geldiğimden beri gösterilen sevgi çok özel. Bu ilgiyi, bu sevgiyi saha içerisinde en iyi oyunumla cevaplamak istiyorum” dedi.

SPOR Toto Süper Lig’i öven 33 yaşındaki futbolcu, “Aradaki ufak farklar ligin ne kadar iyi olduğunu, ışıl ışıl olduğunun kanıtı. Büyük takımlar birbirleriyle mücadele ediyor, diğer takımlar da aynı şekilde kendilerini çok iyi gösteriyorlar. Şampiyonluk yarışının son haftaya kadar devam edeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

‘MAÇ MAÇ HAZIRLANIYORUZ’

ÖTE yandan her zaman maç maç hazırlandıklarını da söyleyen Brezilyalı santrfor, “İlk başta Konya maçımız var. Çok zor bir karşılaşma oynayacağız. Şu an Bayern Münih ve F.Bahçe maçlarını düşünmüyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Güneş-Love-Fabri’den Mehmetçik’e destek

TÜRKİYE Futbol Vakfı Ödülleri’nde ödüle layık görülen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kaleci Fabri ile santrfor Vagner Love, askerlerimize mesaj yolladılar.
GÜNEŞ, “Bütün askerlerimizi seviyoruz. Allah sizi inşallah sağlıklı şekilde geri getirsin. Bütün Türkiye’nin beklentisi sizlerin oradan başarıyla, sağ salim dönmeniz. Bütün Türk halkı hepinizin yanındadır” ifadelerini kullanırken Fabri ve Love da “Mehmetçiğe selam” dediler.
‘İnsanlar sarılmak, öpmek istiyor’

BEŞİKTAŞLI Tolgay Arslan, Türkiye’deki yaşantısını Alman basınına anlattı. Kara Kartal’a Hamburg’dan gelen 27 yaşındaki futbolcu, Almanya ile Türkiye arasına günlük hayatta farklılıklar olduğunu söylerken, “Her yerde taraftarlar ve kameralar var. Almanya’daki gibi rahat olamıyorsun. Futbolcular burada çok özel karşılanıyor. Sokaktaki insanlar sana sarılmak, öpmek istiyor. Bazen bu duruma inanamıyorsun” dedi.

Haberin Devamı

Sevmek için yürek gerek’
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniye Tesisleri’nde tahtaya yazdığı mesajla futbolcularının 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı. Oğuzhan Özyakup’un sosyal medya hesabından paylaştığı sözler, ‘Sevmek için yürek gerek’ diye başladı.