Gazete Vatan Logo
Futbol Süper Lig maçında anlamlı hareket

Süper Lig maçında anlamlı hareket

Süper Lig maçında futbolcular sahaya asker ve polis üniformasıyla çıktı

Süper Lig maçında anlamlı hareket

SPOR Toto Süper Lig'de oynanan Aytemiz Alanyaspor, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında futbolcular polis ve asker üniformaları ve şapkalarıyla sahaya çıktı. Futbolcular seremonide asker selamı verirken, karşılaşmanın para atışını da bir kadın astsubay yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Alanya Oba Stadı'nda oynanan Aytemiz Alanyaspor ile Akhisar Belediyespor karşılaşmasında seremoni için sahaya çıkan iki takım futbolcuları ‘Halep Srebrenitsa olmasın' ve ‘Terörü lanetliyoruz' pankartlarını taşıdı. Alanyasporlu futbolcular jandarma üniformasının üstü ve yeşil bere, Akhisarlılar ise polis üniformasının üstü ve polis şapkasıyla sahaya çıktı. Seremonide Kayseri'deki şehitler için saygı duruşunda bulunulurken, futbolcular da asker selamı verdi. Futbolcularla birlikte sahaya çıkan çocuklar da onlara, selamlarıyla eşlik etti.

Seremoninin ardından Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Alanyaspor kaptanı Emre Akbaba'ya çiçek verdi. Alanyaspor Kulüp Genel Müdürü Ali Topal ise Akhisar Belediyespor'dan Hugo Rodallega'ya çiçek verdi. Karşılaşmanın para atışını ise Jandarma Astsubay Çavuş Zeynep Battal yaptı.

Haberin Devamı