Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Süper Mario Gomez

Süper Mario Gomez

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi.

Süper Mario Gomez

Kartal için F.Bahçe maçının bir benzeri oldu. Gomez geçen haftadaki gibi yine 2 gol atarken 87’de Gekas farkı 1’e indirdi. Derbide skor 3-2’yken RVP’ye geçit vermeyen ‘direk’ dün ise 90+5’te Engin’i durdurup siyah-beyazlıları kurtardı.

BEŞİKTAŞ’A bu rahatlık nereden geliyor, anlamak zor. Siyah-beyazlılarda dün başta Sosa ve Gökhan olmak üzere ön taraftakiler sanki gösteri maçındaydı. Kartal, Gomez’in golleriyle 57’de 2-0’ı yakaladı. O zamana kadar skor rahatça 5-0 olabilirdi fakat zaman zaman laubaliliğe varan hareketler nedeniyle bu gerçekleşmedi.
SİYAH-BEYAZLILARIN hücumcuları 2-0 olunca ‘maç bitti’ dedi. Ama öyle olmadığı sonra anlaşıldı ve Beşiktaş fark atacağı maçta az daha puan bırakıyordu.
RHODOLFO’NUN İKRAMI
33’TE Ersan’ın kazandığı topla kontraya çıktı Kartal... En soldan en sağa taşındı top ve Quaresma’nın asistinde Gomez’in dokunuşu skoru 1-0’a getirdi. 42’de ise Sosa’nın kaptırdığı topla Eskişehir hızlı çıktı ama Tolga karşı karşıya pozisyonda Ben Khalifa’yı durdurdu.
49’DA Gomez 2. gole yaklaşırken final vuruşunu kötü yaptı. Fakat 57’de affetmedi, yayın üzerinden vurup Boffin’i çaresiz bıraktı: 2-0.
SONRASINDA aslında Eskişehir takımı da bitiş düdüğünü beklemeye başladı. Ancak 87’de Rhodolfo’nun ikramını Gekas geri çevirmedi, fark 1’e indi. Uzatmalarla son 8 dakikada büyük stres yaşadı siyah-beyazlılar. Ve 90+5’te Eskişehir savunmasından gönderilen top, kafalardan sekti, Engin’e geldi. Onun şutu ise direkten döndü ve hakem son düdüğü çaldı.

Haberin Devamı