Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Survivor'da Fatih Terim sürprizi!

Survivor'da Fatih Terim sürprizi!

Fatih Terim, Survivor'un birleşme partisine katıldı. Survivor'ın birleşme partisinde yarışmacılar ile tanışan Fatih Terim'in Acun Ilcalı ile Survivor'daki görüntüleri TV8'de ekrana gelen Survivor Birleşme Partisi fragmanında yayınlandı.

Survivor'da Fatih Terim sürprizi!

Survivor'da Fatih Terim sürprizi!

Survivor'da birleşme partisine sayılı dakikalar kala, Fatih Terim de onur konuğu olarak Dominik'e gitti ve yarışmacılar ile tanıştı. Milyonları ekrana kilitleyen Survivor'da bu akşam yayınlanacak olan birleşme partisi özel bölümünde birbirinden büyük sürprizler olacak. Bu sürprizlerden ilki Fatih Terim'den geldi. Terim'in yanı sıra Mustafa Sandal ve Emine Sandal da Survivor birleşme partisine katılmak için Dominik'e gitti. Herkes

"Survivor'da Fatih Terim sürprizi" haberini konuşurken; Terim ve Ilıcalı cephesinden henüz bir açıklama gelmedi ancak Survivor'un birleşme partisine özel yayınlanan fragmanında Fatih Terim'in Survivor yarışmacıları ile tanıştığı görüldü.

Survivor birleşme partisi ne zaman?

Merakla beklenen Survivor birleşme partisinin tarihi belli oldu. Birleşme partisine çok özel isimler katılacak. Aylardır zorlu bir mücadele veren yarışmacılar, birleşme partisinde katılan sürpriz isimlerle stres atacak. Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal ve şeref konuğu Fatih Terim... Survivor 2017 birleşme partisi 9 Nisan Pazar saat 20.00'de TV8'de.

Haberin Devamı

Ümit Karan da Survivor'a gidiyor: TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına konuk olan Ümit Karan, "Hazırlanıyorum" diyerek, akıllarda soru işareti bıraktı. Programın yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun "Kaptan bu aralar vücut çalışıyor musun? Seneye All-Star var da ona hazırlanıyorsun gibi hissetim" şeklindeki sözlerine eski milli futbolcu, "Hazırlanıyorum" karşılığını verdi.Bunun üzerine Hatipoğlu, "Helal olsun. Acayip olacak. Bence doğru karar. Geçen All-Star'da eksikliğin hissedildi" dedi.

Kaynak: Sporx