Gazete Vatan Logo
Alanyaspor Susic: Beşiktaş şu an Türkiye’nin en iyi takımı

Susic: Beşiktaş şu an Türkiye’nin en iyi takımı

Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Beşiktaş’a 2-1 yenilen Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Safet Susic, “Beşiktaş şu an Türkiye'nin en iyi takımı, en formda takımı. Belki son 5-6 dakika dayanabilseydik 1 puanla sahadan ayrılabilirdik ancak olmadı” dedi.

Susic: Beşiktaş şu an Türkiye’nin en iyi takımı

Beşiktaş’ı galibiyetinden dolayı kutlayarak konuşmasına başlayan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, “Beşiktaş’ı galibiyetinden dolayı kutluyorum. Hak ettiler bizden daha iyi oynadılar. Özellikle ikinci yarı. İlk yarı bizim açımızdan kötü değildi. Ortada bir oyun vardı ama maalesef ikinci yarı sahip olduğumuz bütün topları iki üç pas yaptıktan sonra kaybettik ve Beşiktaş ikinci yarıyı bizim sahamızda oynadı. Aslında oyun planımızda bu kadar geri çekilmek gibi bir durum yoktu. Ancak orta sahada çok top kaybedince çıkamıyorsunuz. Bir iki pas yapıyoruz ve top kaybediyoruz. Tekrar söylüyorum Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Beşiktaş şuan Türkiye’nin en iyi takımı, en formda takımı. Belki son 5-6 dakika dayanabilseydik 1 puanla sahadan ayrılabilirdik ancak olmadı” dedi.

“Maçtan önce 4 oyuncudan yoksun kaldık”

Maçtan önce 4 oyuncularından yoksun kaldıklarını ifade eden Susic, “Aslında biz çok kısa süre içerisinde 4 oyuncu kaybettik. Remy ve N’sakala’nın zehirlenmesi, M’billa ve Maniatis’in sakatlıkları. Alternatif açısından bizim için çok önemli futbolculardı. Maalesef onlardan mahrum sahaya çıktık” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Fernandes çok iyi bir oyuncu”

Fernandes ile ilgili gelen bir soruya da deneyimli teknik adam şu şekilde cevap verdi:

“Fernandes çok iyi, kaliteli oyuncu yalnız bugün iki kanat oyuncumuzda çok hata yaparak çok top kaybettiler. Devre arasında oyuncularımla konuşmamda özellikle kenardaki oyuncularımın top kaybetmemesi konusunda uyarmıştım. Galiba Beşiktaş ile oynarken biraz da çekindiler.”