Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Tabanca gibi takım!

Tabanca gibi takım!

Dragao’da önce Talisca sahne aldı, ardından Cenk, Casillas’ı avladı. Sezon başından beri performansıyla gençlik günlerini hatırlatan Babel de kapanışı yaparken kendisine pası veren ise form tutmaya başlayan Negredo oldu

Tabanca gibi takım!

SÜPER Lig’de çıktığı 4 maçta 10 puan toplayan ve averajla lider G.Saray’ın ardından 2. sırada yer alan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde G Grubu’na muhteşem bir başlangıç yaptı. Siyah-beyazlılar, Portekiz’in güçlü temsilcisi Porto’yu Dragao Stadı’nda 3-1 yenerken takımın golcüleri de karşılaşmada adeta geçit töreni yaptılar.

KARTAL’DA bu sezon geride kalan maçlarda santrfor bölgesinde görev yapan 4 oyuncunun da galibiyette doğrudan katkısı oldu. Brezilyalı Talisca yaptığı kafa vuruşuyla perdeyi açarken bu sezonki gol sayısını da 2’ye yükseltti. Ardından Cenk sahneye çıktı. Kasımpaşa maçında attığı benzer şutta kaleci Ramazan Köse’ye takılan milli yıldız, Portekiz’de ise dünyaca ünlü file bekçisi Iker Casillas’ı füzesiyle avladı. Cenk böylece bu sezonki 3. golünü atmış oldu.

DEFANSI YIPRATTI

SİYAH-BEYAZLILARI rahatlatan gol ise bu sezon sergilediği futbolla gençlik günlerini hatırlatan Babel’den geldi. Hollandalı’nın bu sezonki 3. golünde kendisine asisti yapan isim de Karabük maçında form tutmaya başladığını gösteren, Porto karşısında da oyuna girdikten sonra rakip savunmayı yıpratıp takımın ön tarafta top tutmasını sağlayan Negredo oldu.

Haberin Devamı