Gazete Vatan Logo
Galatasaray Talimat geldi: 3'ünü de acil bitirin!

Talimat geldi: 3'ünü de acil bitirin!

G.Saray Başkanı Özbek, Cenk Ergün’e, “Imbula, Belhanda ve Gomis’in transferlerini hemen bitir” dedi. Çalışmalarını hızlandıran Ergün, en geç cuma gününe kadar 3 yıldızın transferini açıklayacak. Taraftar sabırsız...

Talimat geldi: 3'ünü de acil bitirin!

Galatasaray'da transfer harekatı bu hafta son bulacak, yıldızlar açıklanacak. G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün yurt dışında ve 3 yıldız isim Imbula, Belhanda ve Gomis'in transferlerini sonlandırmak için büyük uğraş veriyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek çalışmalar sürerken Cenk Ergün'ü telefonla aradı... Özbek'in Ergün'e, "Transferleri hemen bitirin. Şartlarımızı sonuna kadar zorla. Kamp başlamadan önce bu işi bitirelim" dediği öğrenildi. Bu açıklamalardan sonra çalışmalarını hızlandıran Ergün, 3 isimin menajeriyle acil toplantı kararı aldı. Menajerlerle daha önce de masaya oturan Cenk Ergün'ün en geç cuma gününe kadar 3 ismin transferini açıklaması bekleniyor.

IMBULA KiRALIK OLARAK TRANSFER EDiLECEK

STOKE City forması giyen 24 yaşındaki ön libero Giannelli Imbula Galatasaray'a prensipte 'Evet' dedi. Cimbom onu 1 yıllığına kiralamak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, Nice forması giyen orta saha oyuncusu Younes Belhanda'yı bonservisiyle kadrosuna katacak. Onun için yaklaşık 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Aslan, Bafetimbi Gomis'i de 3 milyon Euro'luk bonservisle transfer ederek gol sorunu çözecek..

Haberin Devamı

(Takvim)