Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Talisca rüzgarı!

Talisca rüzgarı!

Antalya (2-1) ve Kasımpaşa (2-1) maçlarında üçer puanı getiren Talisca, Kardemir Karabük maçının da yıldızıydı. Sambacı yine iki gol bulurken frikikten bulduğu harika golle de gözlerin pasını sildi

Talisca rüzgarı!

KARABÜK maçının yıldızı olan Anderson Talisca takımını sırtlamaya devam ediyor. Brezilyalı oyuncu Spor Toto Süper Lig’de 9 gole ulaşırken son haftalardaki performansı ise göz kamaştırıyor.

KARTAL’IN Antalya deplasmanında aldığı kritik galibiyette iki golü ile 3 puanı getiren isim Talisca hız kesmedi ve bir hafta sonra 2-1 biten Kasımpaşa maçının da attığı 2 golle yıldızı oldu.

BURSASPOR deplasmanında 90 dakika sahada kalan ancak fileleri sarsamayan Anderson Talisca bir haftalık gol orucuna bu hafta da devam etti...

ÖVGÜ YAĞDI

SİYAH-beyazlılar, Kardemir Karabük’ü Vodafone Arena’da gol yağmuru altında yenerken sahnedeki isim de yine Talisca oldu. 27. dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü atan Sambacı ardından da 83’te haftanın golüne aday bir frikik golü buldu.

SEZON sonunda kiralık kontratı bitecek olan ve geleceği konusunda henüz bir anlaşma yapılmayan Sambacı’nın performansına da maçın ardından hem takım arkadaşları hem de teknik direktör Şenol Güneş övgüler yağdırdı.