Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Talisca: Sonsuza kadar Kara Kartal...

Talisca: Sonsuza kadar Kara Kartal...

Beşiktaş’la yollarını ayıran Talisca, “Bu kulübe kendimi adadım ve burada tarih yazdım. Son iki sene hayatımdan geçen her şey ve herkes kalbimde sonsuza kadar kalacak. Sonsuza kadar Kara Kartal olacağım” sözleriyle veda etti.

Talisca: Sonsuza kadar Kara Kartal...

Siyah-Beyazlılar’ın 2 sezonluğuna Portekiz ekibi Benfica’dan kiraladığı Anderson Talisca, sözleşmesinin bitiminin ardından ayrılık kararı almıştı. Beşiktaş’la son maçına önceki akşam Sivasspor karşısında çıkan ve Vodafone Park’a golle veda eden Brezilyalı futbolcu, dün sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Tecrübeli futbolcu, “Hayat her zaman bana büyük zorluklar sundu. Ben her zaman, bu zorluklarla yüzleşmek için cesaret, istek ve inanç sahibi olmaya çalıştım. En önemli kararlarımdan biri Beşiktaş formasını giymekti. Türkiye’de ne bulacağımı hiç bilmiyordum ama başından beri hislerim iyiydi. Ve öyle oldu” dedi.

‘Teşekkürler Türkiye’

Başarılı hücum oyuncusu sözlerinin devamında, “İstanbul’u sevdim, Türk halkını sevdim, kulübümüzün taraftarlarını sevdim. Bu kulübe kendimi adadım ve burada tarih yazdım. Son iki sene hayatımdan geçen her şey ve herkes kalbimde sonsuza kadar kalacak. Teşekkürler Tanrım! Teşekkürler Türkiye! Teşekkürler Beşiktaş! Dünyanın dört bir yanında uçan ve herkes için tezahürat eden sonsuz bir ’Kara Kartal’ olacağım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ManU ve Liverpool peşinde

Beşiktaş’ın 31 Mayıs’ta sona erecek olan 21 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanarak daha yüksek bir bedelle satmaya çalıştığı Talisca’nın ligin devre arasında bir İngiliz takımı ile sözleşme imzaladığını teknik direktör Şenol Güneş açıklamış ama takım ismi vermekten kaçınmıştı. Bu takımın Manchester United olma ihtimali yüksek olsa da İngiliz ve Portekiz basınına göre Liverpool da Talisca’yı almaya çalışıyor.

(Fanatik)