Gazete Vatan Logo
Galatasaray Taraftar ne der?

Taraftar ne der?

G.Saray yönetimi, teknik direktör seçimi konusunda endişeli:

Taraftar ne der?

Lucescu, Zenit’le sözleşme imzalayınca planları alt üst olan sarı-kırmızılılar, Sampaoli, Hasi, Bielsa ve Garcia ile temasa geçti. Diğer yandan oyuncuların Riekerink’ten memnun olması, yöneticilerin aklına “Hollandalı hocayla devam mı etsek?” sorusunu getiriyor.

Ama olası kötü sonuçları düşünen yönetim, taraftar tepkisinden çekindiği için karar vermekte zorlanıyor.

G.SARAY yönetimi, gelecek sezon takımın başına hangi teknik direktörü getireceği konusunda kararsız... Sarı-kırmızılılar tüm planlarını Shakhtar Donetsk’ten ayrılacağı belli olan Mircea Lucescu’ya göre yapmıştı. Hatta başkan Dursun Özbek de Romen hocayı istekdiklerini itiraf etmişti. Ancak Luce’nin Zenit’e imza atması tüm planları alt üst etti.

BUNUN üzerine G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün 10 gün içinde çok sayıda seyahat yaptı ve Jorge Sampaoli, Marcelo Bielsa, Besnik Hasi ve Rudi Garcia ile ön görüşmeler yaptı. Ergün birkaç gün içinde de yönetim kuruluna detaylı bir rapor sunacak.

TÜRKİYE KUPASI’NI KAZANDIRDI

DİĞER yandan oyuncular ise takıma Ziraat Türkiye Kupa-sı’nı da kazandıran Jan Olde Riekerink’ten son derece memnun. Bu konudaki fikirlerini yöneticilere açıkça anlatan futbolcular, Hollandalı’nın takımın başında kalmasını istiyorlar. Yöneticilerin aklına da “Riekerink’le devam mı etsek?” sorusu geliyor. ,

Haberin Devamı

YA AŞI TUTMAZSA...

ANCAK yönetimin hoca seçiminde endişesi taraftar tepkisi. Olası kötü sonuçları düşünen sarı-kırmızılı idareciler, Riekerink tercihi yaptıkları için eleştiri almaktan çekiniyor. Maddi yatırım yapıp yeni bir hoca getirir, uyum yakalanamaz ve işler kötü giderse de taraftarların “Finansal Fair Play belası başımızdayken para harcayıp yeni teknik direktör getirdiler” demesinden korkan yönetim, bu nedenle karar vermekte zorlanıyor.