Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Taraftar, Negredo için devreye girdi: Come to Beşiktaş

Taraftar, Negredo için devreye girdi: Come to Beşiktaş

Yönetimin İspanyol golcü için çalışma başlatmasının ardından taraftar da devreye girdi: Come to Beşiktaş.

Taraftar, Negredo için devreye girdi: Come to Beşiktaş

Daha önce önce Pepe ve Diego Costa’nın Instagram hesabına, ‘Come to Beşiktaş’ (Beşiktaş’a gel) mesajları yağdıran Siyah-Beyazlılar’ın son hedefi Alvaro Negredo oldu. İspanyol golcünün dün yaptığı son paylaşımın altına yüzlerce Siyah-Beyazlı yorum yapıldı.

Forvet transferi konusunda yoğun çaba sarf eden Beşiktaş Yönetimi, son olarak gündemine İspanyol golcü Alvaro Negredo’yu almıştı. Geçen sezonu İngiltere Premier Lig ekibi Middlesbrough’ta kiralık olarak geçiren Valencia’lı futbolcu için temaslara başlayan yönetim, tecrübeli ismin menacerinden gelen olumlu mesaj sonrasında harekete geçti. Beşiktaşlı yöneticilerin, hazırladıkları satın alma opsiyonlu kiralama önerisini yıldız futbolcunun menaceri Gelu Rodriguez aracılığıyla La Liga temsilcisine ilettiği kaydedildi. Başarılı futbolcuyu 2 sezon önce Manchester City’den 28 milyon Euro’ya (114 milyon TL) transfer eden Valencia’ya opsiyon maddesi olarak 6 milyon Euro (24 milyon TL) önerildiği belirtildi.

Valencia’yla çalışmalara başladı

Siyah-Beyazlı yönetimin Alvaro Negredo için çalışmalarda bulunduğunun ortaya çıkmasının ardından Beşiktaş taraftarı da devreye girdi. Daha önce gündeme gelen Pepe ve Diego Costa’nın Instagram hesaplarındaki paylaşımlarının altını, ‘Come to Beşiktaş’ (Beşiktaş’a gel) mesajlarıyla dolduran taraftarların sıradaki hedefi Negredo oldu. Dün Valencia’yla çalışmalara bayladığı anın görüntüsünü Instagram hesabından yayınlayan futbolcunun fotoğrafının altına yüzlerce, ‘Come to Beşiktaş’ mesajı yapıldı. İspanyol golcünün bu paylaşımlardan bazılarını beğenmesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

(Fanatik)