Gazete Vatan Logo
Galatasaray Tarihi fırsat

Tarihi fırsat

G.Saray'da daralan kadroyla birlikte unutulan isimlere gün doğdu.

Tarihi fırsat

İlk yarıda lisansı dahi çıkarılmayan Hakan Balta, kulübeden kurtulamayan Ahmet Çalık ve Carrasso, eksiklerin yokluğunda Fatih Terim’in gözüne girmeye çalışacak.

ARA transferin son gününde Nagatomo’yu kadrosuna katan, istemese de Ndiaye ile vedalaşmak zorunda kalan G.Saray’da üs üste gelen sakatlıklar da canları sıktı. Fernando’nun dönüşünün beklenenin 3 hafta ötesine geçmesi, Maicon ile takımın ilk 11 stoperi olarak belirlenen Denayer’in minimum bir hafta sahalardan uzak kalacak olması, Antalya maçı öncesi de Muslera’nın cezalı duruma düşmesi Terim’i kara kara düşündürüyor.

ANCAK yaşanan tüm bu talihsizlikler ilk yarıda kadroda dahi düşünülmeyen oyunculara fırsat yarattı. Sezonun ilk bölümünde lisansı dahi çıkarılmayan Hakan Balta, kupa maçları dışında şans bulamayan Donk, Östersunds hüsranı sonrası adeta unutulan Ahmet Çalık ve sadece 1 kez o da kupada kaleye geçen Carrasso’ya adeta gün doğdu.

KALE CARRASSO’NUN

G.SARAY’IN daralan kadrosunda teknik direktör Fatih Terim de mevcut oyunculardan maksimum verim alabilmek için çalışmalar yapıyor. Donk, Terim’le birlikte ilk kez lig maçlarında şans bulmaya başlarken tecrübeli çalıştırıcının yarın Konya maçında kalede Carrasso’ya görev vermesi bekleniyor. Fransız eldiven kupada beklentileri karşılarsa Muslera’nın yokluğunda ligdeki Antalya maçında da kaleye geçecek.
DENAYER’İN yerine Serdar’ın oynamasına kesin gözle bakılırken Koray’ın yanı sıra hem Ahmet hem Hakan bu bölge için alternatif olabilecek.

Haberin Devamı